----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Friday, June 25, 2010

~inilah hari nya~

salam..malam ini merupakan malam terakhir di rumah....esok,aku akan menghadapi dunia baru...yang lebih mencabar...hehe..hari pendaftaran bg pelajar baru macam aku...di uitm seri iskandar...erm..barang2 pon..tggl sikit! je lagi..hehe...pastinya aku rindukan mak,ayah,adik,rumah,bilik,...............dan semestinya LITTLE INDIAN GIRL tu....hehe..erm..yela...die nampak manje ngn aku...walaupun aku paham ckit jer ape yang dier kata....n just mengiyakan sahaja...hehe...erm..nmpaknyer...semase sesi orientasi nie...gamaknyer jarang la kot nak update blog..hehe....oh!!!!ya.....arghh...ayah aku suoh mak aku amek lesen kereta aku!!arghhh tidak!!....bru rancang nk nakal2...haha....erm...tpi aku nak wat2 lupe nk kasi jer....hehe..tpi kalu mak mintak..bg je la...hehe.....laptop pun same..ayah cakap...miggu orientasi sempat ke nak chattg,fb,blog???tggl kat rumah..nantii amek!!(rumah kat perak jgk)huhu...sediyh......!!k la...doakan aku berjaya...dan tabah menghadapi suasana bru ok???thanx!!....

4 comments: