x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Wednesday, October 27, 2010

~ctu da abes..tggal lagi 3 paper~

salam semua...hari ini da abes satu paper...CTU..so tinggal la 3 paper lagi...wah..lega da selesai satu paper.....

Tuesday, October 26, 2010

~i dont know what happen~

ntah la weh..aku pun tak tau r aper prob skunk....ngan nak final lagi.....macam2 jadi....rase cube da menyembunyikan perasaan ini..tetapi..ader jugak yang perasan...haha....my fren said yang aku nie tgh frust....haha...tau2 jer..i dont know la.....rase x tau ape yang patut aku lakukan...erm...buat tak tau je ker....dont know what to do....arghhhhh!!!

Monday, October 25, 2010

~thanks ya!!!~

thank you!!!!!
As to everyone who received this award, (same goes to me, that's why I'm doing this. you must too), there are 3 tasks that need to be done.



Here goes the tasks:



I. Thank the person who gave you this award
adn


II. Tag to 15 awesome bloggers


azuuuu.....
zaza
mieyrah lolly
mrs shaq
fara
shino
akma azlin
princessqish
ieyla
BG
aidaazryn
masmurni
my territory
leeya
bear
kak im

III. Tell 7 things about yourself
-student...
-giler2...
-kuat berjalan..
-kelakar(my frens said)
-love music
-love to eat!!
-if i say i love someone i mean it forever.

Saturday, October 23, 2010

~layout baru~

yahooo.....skunk da tukar layout baru....more fresh kot...hahaha

~life is so hurt~

.....ape yang aku rase skunk is.....cinta x semestinya kita dapat miliki......

Monday, October 18, 2010

~syok gtu!!!!~

salam.....minggu study week bg aku x derk la cam study week sangat......hari ini aku baru sje menyelesaikansatu common test......personality development.....esok pula.......document processing...atau name glamer nyer....keyboarding!!...dan sebelah malam nyer pulak.....subject information skills.....well kawan2.....doakan aku...nantti da free skit......boley la BW..hehe....well aku nak citer keadaan bilik aku yang gempak skunk nie...masing2 tengah study n tension...masing2 melalak....haha...kejap jiwang kejap hidustan..dan macam2 laagi..hehehehe....ok la...bye

Sunday, October 17, 2010

~haapy birthday my love!!!~

happy birthday to you..happy birthday to you!!!!
love u dear....da 19 taun...tua da!!!hehehe




                                                                     love u


~etika meja makan~

hallloooo2!!......wah..sudah lame x update blog....busy sangat..then broadband plak buat hal..skunk bb da ok.....skunk da mula musim study week..tpi aku x la dapat cuti cam kawan2 laen......minggu study week ader test...so balik lambat la...so nak citer pasal ape yang berlaku semalam...semalam.....pensyarah2 subject PERSONALITY DEVELOPMENT telah menganjurkan majlis ETIKA DI MEJA MAKAN untuk student2 part 1 DIPLOMA PENGURUSAN TEKNOLOGI PEJABAT......majis bermula dari kul 3 petang sampai 6 petang.....we all diajar cara2 nak menghadiri majlis2..cara makan dan sebagainyer....

semua berkumpul di foyer fptp..



with pika...

amacam....berkenan yang maner satu...hehe


ha...this gurl...kalu aku nak g class..aku g ngan dier la...

dalam bas with ain

ha...nie la kereta ku..cantik x???classic gtu....(hehehe.perasan) 


nyum2...


with nadine

nak balik da...
with munira


hehehe..tu jer la story nyer...ok bye

Monday, October 11, 2010

~busy dan busy~

busy dan busy sehingga x sempat nak update blog...byk quiz dan bayk test...then 27 nie da start final exam...huhuhu....oleh sebab kebusy an ini...aku dalam kerinduan yang amat,,,rindu pada family dan rindu pada si dia..rindu sangat dan agak2 sakit jugak..huhu...ape2 pun aku harap ini hanya sementara la...huhu...k la...ader test jap ag...bye...doakan aku berjaya ok...

Monday, October 4, 2010

~lepas derma darah~

salam dan selamat pagi.....da lame x online coz bb kena block lagi....hehe..then...aku nak citer pasl kisah aku menderma darah...well sabtu yang lepas kat tempat aku ader program ngan kementerian kesihatan...so..hospital dari teluk intan ke tapah...not sure..ader wat kempen menderma darah  skali...so..aku da lame nak menderma darah...so..isi boRAng.....check darah jenis aper....huhu...AB+ la,,...x sakit pon....da ok x penning2...then aku bangun aku duduk atas kerusi....then terus pening n nmpak gelap jer.....sedar2 aku aku da termuntah tanpa sedar n pengsan sekejap......haha...pengalaman pertama kali menderma darah....pic nanti la kot aku letak..ok..da.........!!