----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, April 18, 2011

~jadual waktu pekse aku~


~kesal x sudah..padan lah muka tu~


hai2...lame kan x dengar citer aku..haha
lame x balik umah....
biler da balik wifi baru lah laju
haha...
nak tau x..last a few days...aku sembang la ngn my roomate....cer la pasal sekolah...(mungkin rindu sekolah sangat kot...tibe2 jer citer pasal time sekolah dulu..)



citer punyer citer...teringat la pasal satu benda yang aku x boleyh lupe kot sampai skunk..(ye la tu...^___^)..haha..i mean....benda tu yang wat aku kesal sampai skunk...





yup... my mistake...
buta...x tau mane yang terbaek...tak tau mane yang buruk...
i waste my time....macam tu jer....honeymoon bagai nak gila....
yeah..aku kenal org yang slah...n biler aku da sedar..aku da terlmbat...n syukur..aku berjumpe dengan org yang lebih baek...n make me aware...ape itu hidup...
n syukur kepda Allah...sebab aku tau dier sayang sangat kat aku...cume aku jer yang kadang2 lupe yang dier ader bersame2 ngn aku....
i made the  mistake that destroyed my dreams..my life..
so,,i have to say goodbye for my ambitions...-to become engineer ...
bodohnyer aku...huh...
nasib baek aku sempat sedar walaupun agak terlambat...
 n the conclusion...menyesal x sudah coz fall in love with that guy....because his love destroy my own life...-my study-
syukur sangat..sebab aku tinggalkan dier for my own good...
haha..itu citer dulu... but still terkenang2 sampai skunk...





Sunday, April 3, 2011

~listen this~

PELENGKAP HIDUPKU

Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini arungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia

Friday, April 1, 2011

~we heart it~

~rindu kamu~


saya rindu kamu lah


~dorang bagi kek~



sempena bday aku yang lepas..hari isnin tu dorg ader prank aku....x sempat nak upload pic kek...

thanks to..lala...zaza...unie, una, azu, atie ,myra,lia,intan
psstt: tolong jangan bgtau mak ok :P