x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Friday, September 23, 2011

~korang.........~





i wish u here...beside me..
loving each other...
hadapi probs same2...
kongsi suka duka...

plez let me go!!!!
just say it to me....

saya dah x tahan dengan semua nie....
plez dear...
saya cuba nak save our relationship...but...until now...there no improvement between us...
so sad kan??







Monday, September 19, 2011

~ini isi hati aku....~



assalamualaikum dan selamat petang

aku nak bagitau pasal sesuatu....rasenyer terlampau penat aku nak menghadapi segala kedukaan nie....memang sewajarnyer aku x patut nak bgtau kat blog apa masalah aku...tapi dengan siapa lagi aku nak mengadu???ngn mak dan ayah...oh tidak mungkin lah kan...
nak bgatau kawan2...
mereka pun ader masalah mereka sendiri...tak kan lah kan nak menyushkan mereka...
so...kalu aku luahkan kat sini....tade sape bace pun aku x kisah...asalkan aku dah meluahkan isi hati aku kat blognie...bukan kah memang tujuannyer blog nie diwujudkan???
hehe....

aku nak cakap kat blog kesayangan aku nie.....aku emo byak skunk....tak tau lah nape.....rasenyer sedih sangat....mungkin aku perlukan perhatian....ntah lah...sedihhhhh sangat...sedih sangat2.....
macam org bodoh jer aku nie...geram giler2....

aku dah lame pendam ape yang aku rase nie...kenapa???x paham ker perasaan aku nie????
aku jer ker yang nak paham perasaan ko.....ko paham x aku tgh sedih.......
lepaskan aku kalau ko nak seksa aku...pless
sayang...i love u so much...i hate u tooo

Tuesday, September 13, 2011

~kisah kawan aku yang diculik~



salam....
aku skunk kat kolej aku..
mak ayah aku hantar ahad lepas....

so...time sonok2 nak jumpe kawan....aku n kawan2 semua dikejutkan oleh satu berita kehilangn kawan aku....



macam x percaya kan???
kawan aku tuh dikenali sebagai aisyah....
dier sampai kat larkin around 1 pm bersama dengan seorang kawan...ahad tuh...dier pergi tandas n suoh kawan dier pgg beg dier...then selepas 4 jam tak pulang2....
then kawan dier pun blah...
biler macam tuh...kawan aku tuh report lah pada tcer kitorg...
cari kat larkin..then
mintak kebenaran untuk tgk cctv...
memang nampak die keluar tandas tuh..tapi
die hilang biler sampai kat eskelator..cctv x dapt snap dier..
report polis buat...mak ayah dier dari melaka datang jb...dah la kawan aku tuh baru lepas operate appendix...
then x lame pas tuh..."org" tuh send msg kat mak ayah dier cakap nak pinjam kejap anak dier....jangan report polis...
tapi polis mcam beselah...kate semua dirancang oleh aisyah..hmm kesian dier...dah la kurus...ntah makan ke x...
memang risau sangat...
macam mimpi jer semua nie kan...
semalam...dalam keadaan yang trauma...aisyah dah dikembalikan melalui bas...ke melaka dari kl....jauh kan org tuh bawak lari...ermm..skunk dier masih trauma lagi...hmmmdier senyap...x nak bercakap...hmmm..semoga dier selamat...dan kembali blajar di sini....
x tau latest news lagi

skunk takut sangat nak kuar

Friday, September 9, 2011

Wednesday, September 7, 2011

~blog aku dah berwajah baru~



aku nak cakap tuh jer
hhehehe
x tau lah cantik ke x....hehe

???????


suke ker x????

Tuesday, September 6, 2011

~i got good newssssss!!~

assalamualaikum!!!!!!
hehehe...seronok nyer!!!!!!!!!!
why!!!
because.....................
will
get
my
new
cinta
hati 
yang 
baru...
.....
...
..
..
.
nie bukan saya punyer ok...haha


ayah bgtau...yang ayah dah order bb from his friend!!
so excited!!
even bb tu jenis curve...tapi..takpelah..janji bb yer dok...???
aku memang nak berngan pakai bold 4...x dapat bold 4...bold 3 pun jadi lah..
ingat nak save my money dulu kan...tapi x perlah..
balik2 keje ayah da cakap ayah da order...
rezeki jangan di tolak...

hmmm...sedih sangat biler henset aku nieh kena bg adik aku...dah la camera dier 8mp...bes sgt...
bermakne kalu aku pakai bb...no celcom lah yang jadi no rasmi untuk bb nie...cos...no celcom ni daftar atas postpaid...ala...yang plan 1+4 tuh.....
(adik aku nak pkai hp pink kan??? :P )


x sabar menanti cinta hati yang baru......

muka puas hati dapat hp baru...heeeeeeeeee

Monday, September 5, 2011

~ingatan tuk aku jgk~




Guys, if a girl is acting like she's not interested , dont stop . 

She's testing you if you would make an effort .




Girls, if you try to get with a guy , but he's acting like he's 

not 




interested , stop . He doesn't like you .






pic dari www.weheartit.com cilok dari syafiqah hamidun...hekhek

Friday, September 2, 2011

~ader gaye model x raya ke 3 ni??? :P ~

selamat hari raya ke 3!!!!

pagi lagi aku dah siap2..pakai baju kurung...g bekpes dulu kat felda residence hot spring...sebelum meneruskan perjalanan ke kedah.... weeeeee....
siapa lagi yang drivd kalu tidak aku....(muke bangge x hingat :P)

kemudian..singgah di jusco ipoh...tuk beli benda alah kat bawah nie

-------------------------
---------------------
-----------------
-------------
---------
------
----
--
-

 ngeeeeee~

then terus pecut kat kedah..hehe

nie lah hasilnyer pic dengan lens baru

:)












haha..perasan kan???
:P

Thursday, September 1, 2011

~akuu dah insaf kot????~



selamat hari raya
dan salam kemerdekaan yang ke 54...

hehe...so korg punyer hari raya apenyer???bes x???hehhe

aku punyer bes!!!
mane x besnyer..mcam2 jadi before nak raya tuh....haha
aku siap terlelap 3 kali time tgh drive....haha..gile!!!!!!!!!!!!!!
korg bayangkan
aku siap langgar lari biawak ag kat kg...ish2....bukan salah aku tau....yelah....aku memang dah drive laju....dier time tuh dah nampk dah aku nak lalu...time tuh dier sebok jugak nak menyeberang...mungkin dah ajal dier kat tayar kereta aku kan???nak wat cam ner???mungkin jugak dier frust ngan awek dier tuh yang dier nak bunuh diri tuh....(menyedapkan hati sendiri..hehehe)


then aku sampai kg aku kat pahang tuh tengah hari...x dan nak rehat...kazen aku dah bawak lari aku ngn kete baru dier tuh...satria neo....huhu..pergi temerloh..nak bg butang baju melayu pakwe dier...ish2...untunglah kan pakwwe dier tuh....sanggup hantar tuh,...dah lah satria tuh makan minyak kuat....(aku jeles lah tuh kan????haha)

then dari temerloh...pusing plak g jerantut amek kazen aku nisha....berbuka puasa plak ngn dier..hehe...penat giler lah...fuhhhhh...malam pukul 10 baru balik...

esoknyer hari isnin...maksu n kazen aku dan shahida..nisha plak...bawak aku g jerantut...beli baju..beli pashmina....beli selipar raya...haha...org beli kasut raya kitaorg beli selipar....(kasut aku basah kena hujan tuh yang beli selipar tuh..alang2 10 inggit...beli semua sama..hehe)


tengok kaler selipar tuh jer ok...yang laen abaikan...haha

berbuka puasa pada ramadhan yang terakhir...
meriah kan???hehe...ader lagi kat belakang tuh...

ok2...citer raya plak....
haha..
tema tahun nie ialah hitam....atau bahase owang putih nyer black....
(perasan org x tau jer an)
dan...aku pkai jubah...(mcam x percaya...sebab mak n ayah aku yang beli jubah nie while aku kat jb ^__^)


aku dan ayah aku....hehe

adik aku...muaz

paktam...nenek...pakjang...aku..ayah... :)


nie anak2 bujang...n yang merah tu pun...bujang....bujang anak 2...heehe

my lovely familyy

real big family(ni pun ader yang x cukup ag nie..)

kazen aku nisya...

my mum...puan rozi...

kazen kecik2....

maksu

anyway...rya kat pahang bes..raya kat kedah bes..hehe..
esok nak balik kedah plak.. :)

pssstt: sedang merawat hati yang luka :)