x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

~siaPA yER aku!~


..name aku....NAZRIEN.......aku seorang perempuan yer...yela..ramai ingat aku nie lelaki coz name aku NAZRIEN...hehe...aku hanya seorang makhluk tuhan yang sederhana....sedang menuntut di UiTM SERI ISKANDAR, PERAK jurusan  DIPLOMA IN OFFICE MANAGEMENT AND TECHNOLOGY..part 1...seorang yang degil..ya....selalu si dia kataan padaku....haha....ader kalanyer terlampau happy...adakalanya terlampau sedih..ya..itulah NAZRIEN...ader pertanyaan..tanya la aku ok!!...


update 28 AUGUST 2011:
now im the single girl...haha..itu yang aku buat takut tuk buka hati aku pada mana2 lelaki lah kan....
now...aku dah berusia 19 tahun...kalau korang bace blog aku...korg tau lah..yang kini aku adalah seorang pelatih KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU JOHOR BAHRU,JOHOR
aku bukan lagi pelajar UiTM...ni lah kehidupan kan????siapa sangka aku akan berada di JB??? meninggalkan kehidupan aku di UiTM..aku skunk ambil jurusan nursing...under SPA...so guys...ape2 hal tentang aku nanti aku update lagi...(macam nak pergi merantau tempat laen plak kan???)hahaha


updates : 24march 2012


helloo...wa skunk dah sem 2..muahahah...masih lagi single..serik..muahaha...lek ah..aku muda ag..