x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, December 27, 2010

Sunday, December 26, 2010

~saya sayang malaysia!~

tahniah2!!!!!!!!!!!!!!!....ini sebab saya sayang malaysia.......walaupun ader insiden tadi...enjoy tgk..walaupun kat rumah..hehe

Wednesday, December 22, 2010

~menghitung hari~

hye!!!!!...hohoho.....lame gila x online..maklum lah....rumah x derk line....hehehe....so..aku cuma menghitung hari untuk kembali semula ke kolej ku!!!

Tuesday, December 14, 2010

~award from nureen!~


tq so much tuk

Coz bg award nie...so sweet!!

nak jawab soklan plak....

1.spe buddy @ buddies korg?
my fren..pidah


2.npe korg syg buddy@buddies korg?
sebab dier ader ketika kite memerlukan

3.terangkan secara ringkas mngenai buddy@buddies korg 2...
suke mengarut jer lebih

4. pe pendapat korg psl nur@blog nur nie? :)
nice blog!!
cool!!


tag:


tq again.... :)

Friday, December 10, 2010

~frust~


sedeyh ma!!
aku berharap sangat tuk latihan juruteknologi makmal perubatan tu.....huhu

Kod SkimJawatan
Tarikh Temu Duga
Keputusan Temu Duga
   4310
LATIHAN JURURAWAT
14/10/2010   
Anda Telah dikategorikan sebagai calon simpanan sehingga 31 Januari 2011.
  
   4533
LATIHAN PENOLONG PEGAWAI FARMASI
14/10/2010   
Dukacita anda tidak berjaya dalam urusan ini.
  
   2613
LATIHAN JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN
14/10/2010   
Dukacita anda tidak berjaya dalam urusan ini.
  
Keputusan muktamad adalah berdasarkan kepada surat pemberitahuan rasmi yang akan dikeluarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia.

~ni lah padahnyer maen2~

hehehe.....inilah sebabnyer kalau benda x dianggap serius.....asyik merayap jer!!!
result pon...ntah la...baru 1 sem...x bpe paham lagi...hehe.....call ayah tdi....die da bisng....
x pe lah..aku anggap ini sebagai satu pengajaran kepada diri aku sendiri....
next time aku kena belajar betul2 la gamaknyer.
huhu

Thursday, December 9, 2010

~mood=x ok~

mood aku x ok nie...huhuhu

~kisah semalam!!~

alarm da kejutkan aku tepat kul 5.30 pagi!!!....what!!wat per bgun pagi2 buta nie???
actually.....bukan alarm clock pon...hehe...tapi...
alarm dari hp nie..haha...

ok2 berbalik pada tajuk en3....
aku bgun awal coz kena pergi appoinment bersama dr(coz aku ader wat operation last 2 weeks)...appoinment pukul 10...tapi....kazen aku seorg nurse...dier masuk keje kul 7 pagi..so...aku pon mencapak la awl2 pagi tu kat hospital....memerhati golongan2 nurse da dr2 nie datang keje....


hospital ini lah



nie lak klinik pakar yang aku refer..

aku da siap jumpe dr kul 9.30 pagi..disebabkan org x ramai sgt...huhu..kazen aku abes keje kul 3 petang!!so...ape aku nak wat nie!!
hmmm...boring!! yang paling aku geram coz ader seorg jejaka malaya nie pandai jer nak suoh kawan dier teman..aleh2 tade pon..huhu..dan dan!!...so...aku amek keputusan...


naek la teksi!!!haha...eh2 ader ker teksi cam nie kat malaysia???
then aku pon pergilah ke tempat bawah nie....




CENTRAL SQUARE SG PETANI

oh..memang bosan sangat....lenguh2 kaki aku berjalan....kejap naik tingkat atas...kejap turun..kejap naek..kejap turun...coz nak menghabiskan mase sampai kul 3 PETANG!!hahah....

then aku g la tempat nie...kalu aku duk cni..duduk sejam pun tape..haha


so....aku teringat hari jadi mak aku hujung bulan ini...
so...aku amek peluang nie...beli buku tuk mak aku...sebab aku x tau nak beli ape lagi..hehehe
dan bukunyer ialah ini....


macam menarik bukan???hehe...

then aku pun turun la kat G....Lunch time!!erm..nak makan MCD tapi full!!!..so aku gi la pizza hut jer...huhu




singgah kat MCD beli pencuci mulut!!hehe

kul 3.15....balik!!!!!yeay!!

Wednesday, December 8, 2010

~kenduri!


foto ini diambil ketika nak g kenduri kat kl....dewan merak kayangan balai felda


cube teka aku yang mane????hahaha....wah...makin sihat plak dalam pic nie aku tgk




yer...semakin terserlah bentuk pipi aku yang semakin berisi dari hari ker hari...haha...


my lovely mummy!!!


nie lah bf aku!!!wahahaha.......GURAU SAJE!!.....berhenti berangan yer NAZRIEN!!kunk aku plak kena blasah ngn gf dier....hehe...anak angkat ayah aku....pic ini diambil sebelum aku melangkah ke dewan untuk makan lauk kenduri..nyum2!!hehe..

~contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar ~

contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar






aku masuk contest seperti yang tertera di atas....hehe...selepas di tag oleh cik nora!!!..so aku join la walaupun pic aku nie x sehebat bloggers yang laen...hehe...

pic ini diambil sebelum lawatan ke melaka baru2 ini....hehe
.......
nmpak jer cam ramai..tapi kire2 x pon..haha...ok..thanx tuk cik nora sekali lagi coz sudi tag saye!!

saye tag

so....sape yang nak join...boleyh la click CNIE!!

Tuesday, December 7, 2010

~page baru plak dah~

hehehe.aku x tau nak wat ape skunk....so..aku buat je la benda yang ntah pape nie..so..aku tambah la page baru la blog aku....hehe

k la....aku cau dulu..bye..

~terima kasih ya!!~



thanks!!!to all my followers!!haha...yela...da  masuk 101 followers..hehe..nak buat award..x reti..so...ucapan terima kasih jer la yang aku boleyh cakap kat korang semua....coz tolong support blog aku...terima kasih sekali lagi....

yang ikhlas


~salam maal hijrah~

sebelum terlupa.....salam maal hijrah tuk semua!!

~saya sayang awak~

saya sayang awak tapi.....kalau la macam ini....saye akan berhenti berharap...... :)......sayang awak selalu...

Sunday, December 5, 2010

~ape ini???!!~

jeng2!!!ape ini?????hahaha...so...patut ker aku simpan ini lagi dalam blog aku sekiranyer hubungan inie tiada kesudahannyer?????!!!!!!
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 1, 2010