x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Saturday, June 19, 2010

~little indian gurl~

~salam n selamat petang!~

just nak post entry mengenai jiran aku....
actually about their daughter...























nie la dier!!!name dier lashini a/p haridas(kalu x silap ejaan aku la..hehe)

haha...dier nie...boleh dikatakan rajin la...
disamping menjadi juru make up profesional....
(mangsenyer aku)

dier jugak sangat rajin mengemas rumah....
ble aku nak sapu debu2 kat kabinet...dier pon nak sapu gak...
ble aku nak vacuum karpet...dier pun nak wat...
 n yang paling bgus skali...time aku nak sidai baju...dier pon join membantu skali..hahaha
bgus2!!........(tpi disebabkan dier still kecik..die just sgkut kat bahagian bawah penyidai)
haha..



dan yang paling bes skali...
aku BELAJAR BAHASA TAMIL!!!!
hahahaha....sebab dier budak2 aku pon layan jer la kan...hehe..
dan boleh berbangga apabila aku lebih memahami ape yang dier cakap berbanding family aku yang laen(dier x pandai cakap melayu..)
hahaha... :p...(bangga lah konon)

hehe

yang penting!!! 1 MALAYSIA okeyh!!

p/s:pic nie mase dier jadi make up artist aku...aku x dapt upload pic dier tgh buat kerja coz usb ilang...haha

2 comments: