x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Sunday, December 30, 2012

~finally...im back to jb~



salam..
finally aku dah sampai jb petang tadi..penat sangat..sebb kena tukar bilik kan...bilik pulak ya allah..kotor gila..x campur tandas lagi....nasib baek emak tolong...thanks mak..i love u..
ok...thanks to my dear...syaffrie..sebab sanggup hantar even skunk nie sibuk uruskan projek die kat pantai timur...thanks awak... *bajet die tahu blog aku*
thanks sebab sanggup hantar saya...berulang untuk hantar saya...awak x tau saya terharu sangat....keje penat2...sanggup hantar saya kat hujung asia tenggara nie kan...sayang awak...
hari sabtu semalam..kitorg gerak dari rumah....tido melaka dulu...then paktam,maksu,n nenek datang sekali...besttt..walaupun dah naek taming sari n river cruise tapi nak jugak rase keseronokan g beramai2...hehehe...then shopping beg sekolah adik...aku n syaff g cari hadiah emak....muehehe....dating gitu...mak pun mcm dah ok...die suke sangat syaff bg novel tu..hehehe...

then malam kiotrg kuar ag..muehehe..sanggup jugak syaff teman walaupun aku tahu die penat.....
no one can replace them..


thanks syaff sebab awak sygkan saya...thanks sebab beri harapan baru kat saya...thanks ayah sebab kenalkan ngn die...tuhan beri aku lelaki yg lebih baek untuk aku...yg lebih sygkan aku...yg lebih menghargai aku...terima kasih..

then...aku sempat hantar family and syaff balik kat hostel nie jela...muahaha..
aku mcm sayu jugak...sempat aku lambaikan salam perpisahan n pandangan mate yg memberi makna...mauahaha..
syaff..saya dah mula sygkan awak :)

Friday, December 28, 2012

~im taken~


hehehehehe
lupe...assalamualaikum....
im taken!!!
waaaa...
hahahha
tpi x derk lah kapel....i think so...hmmm
so...memang lah aku takut....tapi why not klau mencuba kan...
lagipun ayah yg kenalkan..so...hehehe
lagipun kalau x jumpe die aku pun malas nak knal ngn org laen..malas...paham x malas..haha
i fall in love since at first time we met...i love his smile...ayayaya...tapi x kan lah aku ckp aku suke kan...malu lah aku...anyway...wish me all the best

love
nazrien

Tuesday, December 25, 2012

~bad bad feeling~

hai...after two years..this feeling come again into my life....
what kind of feeling???

L.....O....V......E


yeahh..im falling in love!!!
err...but im really..really worry..
im afraid to be hurt again...
its hurt beb....very2 hurt..
phewww...

loving people just like u killing urself..hahahaha..ok bai


Monday, December 24, 2012

~cuti sem!~

salam semua..hari rabu hari tu on 19 december..dibot,niny and pydah dtg rumah aku...kitorg mandi hotspring...then kitorg beli brg2 nak buat bbq....hehehe...syaff pun ade sekali...auwww....syaff dtg mase bbq tu je lah..sanggup dier dtg dari jauh...good guy....hehe....kami enjoy mase tu...frenship never end...pergi pasar malam lah..mcm2...lepas balik kami buat pavlova.....resepi from internet...yahhh..tapi berjaya.....wuhhhuuuuu......malam tu jugak syaff balik..x tido pun...esoknyer tghhari aku plak ikut dibot g rawang....duduk rumah lame2 pun x best jugak...kebetulan....kawan kitorg.. #theBoris zhaf dtg kl..die dari sarawak....so kitorg g lah jugak jumpe..sian die dtg jauh....hehehe...nak pergi wangsa maju....tapi sampai sesat...membazir je tahu mase 1 jam...makan then balik hantar zhaf semula ke umah abg ijan...hehehe...malam tu g lepak jj rawang...beli ape yg patut....kemudian...lepak makan kat kedai mane ntah dibot bawak.,,,lame jugak melepak,,,hahaha...aku suke sangat moment indah nie.,,,tahun depan boleh lagi ke buat mcm tu...mcm ade yg nak kawen je tahun depan...opss dibot....hahahaha...lepas tu aku mcm ade konflik ngn mak....aku x nak balik..mcm2 plan aku buat..nak g rumah maksu lah..nak tido rumah pidah lah....aku malas balik rumah....then aku g je lah rumah pidah....aku ckp kat ayah...kalau nak kakak balik jemput kakak kat rumah pidah...kalau x akak nk jumpe maksu...aku x boleh berfikir dgn baek kalau aku tgh serabut..yer...org akan ckp aku mcm keling sekejap jadi sekejap x...aku paham tu...hahaha...then ayah ckp...syaff amek aku then hantar kat felda..so aku ok lah,,,hehe....n bile aku jumpe die....alolololo...comelnyer...hahahahaha...pastu ikut ayah..my dad is too lovely and sporting....



makan malam...




Wednesday, December 19, 2012

~err...berjalan lancar atau tidak??~

salam..
dah 19 hari aku bercuti..tinggal bape hari je lagi aku nak kembali ke kolej tercinta..hahaha
27 hari aku dah kenal die..wah..x lah lame sangat..ermm..well..masih lagi berkwan..masih lagi mengenali..x terlalu cepat..x terlalu lambat..ermm..well..berjalan lancar...x terlalu terburu-buru..mungkin sebab die lagi mtg dari segi usia kot..hahaha..hmm..ntah lah...mcm dah suka...tapi..aku mcm serik untuk jalin hubungan lah..banyak yg aku pikirkan...terlalu takut untuk ambil risiko..well..tau lah kan risiko kalau bercinta nie..aku plak mcm x perfect..aku rase rendah diri..hmmm..well..mcm2 benda yg aku pikir..takut..so aku takut berharap..suka tu suka..tapi.......

hehe..gatal kan..kbai...


Thursday, December 6, 2012

~angkasawan buat ku hampir pengsan~

salam...27 november lepas...ehem...dah lama gila aku baru nak update blog kan...hahahaha...ok2...sorry lah.. *bajet ramai readers*
hari tuh x lah excited sangat bile angkasawan kite SMS datang kolej aku sebab aku n group aku kalut memikirkan nak dapat cross...kalau x x boleh balik rumah cuti sem... ==' kejam tau x??
tapi pergi jugak sebab rugi kalau x pergi tahu..hahaha..
x xcited konon tapi kami lah pergi paling awal dan beli barang2 die paling awal...hahaha..nak dapat sign gitu...bile die dtg...die turun tangga and aku org paling tepi n die senyum kat aku...wow..rase mcm nak pengsan...walaupun dah tua tapi hensem lgi...hahhahaha..layan gambar nie

ngn kereta pun jadi

pic nie last sekali patutnyer...kitorg tunggu jugak...kami memang muke x malu..jgn risau kami paham...hahaha

pic nie before die smpai..kan aku dah kate pic2 nie semua x ikut urutan


aku kat belakang n dorg  x reti nak beratur...hate their attitude..lol...kidding...

walaupun dah bertahun program nie..tapi x sme kalau pengalaman tuh diceritakan sendiri kan..haha

ok lah..tu jer aku nak citer...


Monday, December 3, 2012

~i found a new guy~

salam...
hehe..skunk aku dah start cuti sem...well org laen dah abes cuti aku baru nak cuti...hahaha....
well...
aku nak citer yg sekarang nie aku sedang mengenali seseorang...aku agak kekok sebab dah hampir bertahun x bercinta..so bile nak berkenalan ngn lelaki nie jadi mcm malu2 kucing plak..hahaha..tapi tape..i'll try do the best..wish me luck!!


Thursday, November 22, 2012

~happy gila!!~

salam..semalam aku pergi trip to sunway lagoon...muahaha...x derk lah gempak sangat bunyinye...aku g ngn english members....untuk meraikan pemenang spell it right anjuran english club..waaa...syok kan...semalam kalii ke dua aku g sunway..peerghh..memang best sangat sebab dapat pergi ngn kawan2 yg sekepala....8 orang yg sekepala....aku nie gayat2 pun naek jugak roller coster 2 kali tau...hahahahah..well sakit2 badan jangan cerita lah..happy sangat...pastu belah malamnye kitorg g icity plak....tengok2 lampu....hmmm biase jer...tapi apa yg membuatkan luar biasa is kitorg abeskan duit untuk game super swing dan bumper car!!! 2 kali maen bumper car...sakit bdan tau x kena langgar ngn budak2  ni..hahahah....well..anyway..semua best..





kbai...muahhh

cik rien tgh sakit bdan lagi nie...hahah

update pic...

















Saturday, October 6, 2012

~seminggu nie labour room~

assalamualaikum...minggu nie aku keje kat labour room..well..mcm2 pengalaman ada..seronok sangat....weheeee...ni ade pic sikit nak tunjuk...layankan je ok...



15 org keje



nama die irfan

comel kan..!!!

this baby's weight is 1.9kg..kecik jer


baby nie 3.8kg..





gambar terbalik x reti nak edit dah..haha/...kbai..



Friday, September 21, 2012

not good enough

im not good enough coz dont know what inside ur deep heart :(

~kite rasa~

kita rasa kite nak buat yg terbaek untuk org yg kite syg..tapi org tu x tau niat kite mcm mane...so sad kan???

Monday, August 20, 2012

~hari raya yang syiokkkk~


assalamualaikum..selamat hari raya...rAYA PERtama di jengka pahang..hiiii
warne plak biru...hee.nice 
my own beloved family..

keluarga besar aku..ni pun ade 2 keluarga x balik

anak dara pingitan..hew hew..

hai....hiksss