x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Friday, December 30, 2011

~oh JB~




Tumblr_l7c0j9zr8e1qap3iro1_500_large_large

bile cuti nak abes...terpakse lah kembali ke JB semula...hai hai hai!!!im back jb!!(muke terpakse sengih)

bag jangan citer lah....1 beg sederhana besar..
1 beg saiz sogo...wahaha...bajet shopping beribu riban...plastik jer pon..haha..penuh ngn barang2..
milo+pencuci muka+sabun+++++++
amboi..semua nak cakap kan??hhahaha
 ary nie nak gerak dah...
tapi g melake dulu....insyaAllah..ahad baru balik ke jb semula...wahahah...x mau!!!!!!

Cute-emo-13_large
x nak balik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oh....yeahh...happy belated bday mom on last 27th!!semoga pjg umur murah rezeki...aminnn....
ary tuh ana n dibah dtg rumah gak..mandi hotspring...

Wednesday, December 28, 2011

~ 1 fact about me~



1 fact bout me...
haha...
tade sape yang tau masalah aku secare detail2nyer...haha
haha...

Monday, December 26, 2011

~just remove him~



just remove him....
dear..
i'll miss u
this is better rite..
:'(

sakit hati xkan jadi lagi kan...
enough is enough...
im going to miss u..
but its okeyy..
im strong rite..
:)

salam syg dan selamat tinggal

teruskan hidup...pandang ke depan...


Sunday, December 25, 2011

~aku x jumpe lagi~



aku x jumpe lagi
 org yang sesuai..
haha...
yerlah..
aku rase banyak kurgnyer aku nie..
mungkin aku jumpe someone nanti..
aku nak lelaki yang terima aku seadanye..
aku jenis lelaki start dulu..bukan aku..
haha
well...sometime aku rase aku kuat..sometime...aku rase sunyi jugak...haha..jeles giler tgk org laen..
aku pun penat maen teka teki ngn mamat giler tuh,,,,opss,,,
aku penat lah ngn kau...tolong blah dari hidup aku keyhhh....
ko buat x peduli jer kat aku..tapi bile aku comment ngn kawan kau tau plak marah

ok..abaikan....dah..aku dah x nak contact ko lagi...benci....ko pun jgn gatal contct aku dah...ok..bajet dier bace blog aku...wahahah...

actually...
org tgk aku cam sombong or..whatever lah kan..
aku kalau org x kenal aku...aku senyap jer...
pemalu jugak lah kan..wahaha...ok itu--> tipu
tapi people yang kenal aku...tau sape aku..hahaha
i love to see people that i know smile..and happy..
hahha...so...dont judge a book by its cover..hahaha

tgkk...aku dari tadi gelak jer kan..hahah...

Tumblr_lwpwq0gelp1r556eno1_500_large



~assignment ku dah siap~


happy weekend semua.. :)
bangun2 pagi...aku dah ternampak paper assignment aku ader tulisan asing......
tettttt...
assignment done...
on desktop....
wahahaha...
terharu saya...
terima kasihhh.....

Il_fullxfull-6_large


Saturday, December 24, 2011

~nak rase jadi selebriti???check this outtt~

salam sabtu...hehe...
sebab hari nie x ke mane...
nak shopping macam ramai sgt je kat mall(bajet duit banyak ribu riban)hehe
sooo...jom kite ushar2....
minyak wangi kat pasarannn.....
eh..nie bukan sembarangan minyak wangi tauuuu....minyak wangi retiissss punyer,,haha...so kalau korg sembur jer....tibe2 bertukar jadi katty perry..hahaha....hebat kan...
haha...jom...


meoowwww........from katty perry...
ok..sangat berbahaya


britney spearssssss...



comelkan gwen stefani punyer...haha

fuhhh...memang heat sungguh..haha

ok..simple jer bottle dier

rihanna memang hot kan..haha
botol tuh pun pakai baju x cukup kaen..mcm dier..haha

this is divaaa...



nie pun diva jugakk

seksi lah fergie nie...haa

kim kardashian..huhhhh...die x reply tweet aku...merajuk!!


nie perfume lame kot..
aku maen rembat jer nie..
hahah


ramai lagi artis actually...tapi aku malas nak tulis panjang2..hahaha

x pernah lagi kot terpikir nak beli perfume mahal2 nie...haha...tgk lah...kalau dah lepas beli iphone 4s....boleyh dipikirkan nak beli perfume nie ke x??wahahaha...bajet...

skunk nie...aku pakai


nie jer...tu pun aku beli tgh tahun nie x abes2 lagi...hahahaha...

The Body Shop Apple Blossom perfume
nie plak aku baru beli...mase tuh tgh x derk duit..i mean..dalam acount ader lah 200...haha
sebab murah kan time tuhh..ade sale....ok2...taun depan x payah beli perfume ok...(azam taun depan)
hahaha

anyway...happy weekend!!

Wednesday, December 21, 2011

~jodoh~


dear my future soulmate...
i dont know who u are...
but i believe we will meet soon...
let time decide to us...
let Allah arrange for us..
i'll waiting for you dear...
if we meet..
i hope u will accept me
who i am..
i'll love u
i'll be your soulmate...
forever and ever..
i'll be a loyal wife to you
i'll be with you...in difficult and easy...
i'll be beside you...always...
my dear future soulmate...
do you know that 
i'll waiting for you...

Monday, December 19, 2011

~sapa nak kawennn????~



ha....sape nak kawennn???angkat tangan!!!!

ha....bgus2...

kalau korg masih mencari2 photographer yang sesuai untuk majlis kawen korg.....korg boleyh lah pilih


so...kat sane nanti...korg boleyh dapatkan email....no phone untuk dihubungi k...
cantik!!

aku prefer kalau photoshoot kat garden...wahahha....
nak tunggu aku biler lagi kan...
x derk calon lah weiii...
nanti dah ader calon aku habaq mai okeyh..wahaha....
ok2..sebelum terlupe bukan gambar kawen jer..tapi macam2 event..cakap jer..tapi kalau parti bikini ker parti liar ker....jangan lah kan...haha,,,

aku letak sikit pic ok...nak tgk lebih lanjut sila lawat web yang aku dah bg kat atas tuh...






ok2 cukup....
so..jom gempur link nie..


cik rien: psstt...boleyh lah dapat diskaun tolong promote nie kan??wahaha

~dunia di hujng jari...~

ya...memang benar...dunia di hujung jari...
kalau student2 di IPTA 
mendapat result di student portal masing2..kami...
di kolej.kskb jb...mendapat result di facebook...ya...facebook...
tapi bg batch aku jer lah...wahhaha...aku mals nak call teacher..soo...aku mintak pointer aku kat chat fb jer..wahahahah

kan2...hebat!!!abaikan result.....



~langkawi permata kedah~

last sunday....ermm...11 december 2011...
aku n family g langkawi!!!yeayyyyy...

errr..pic nie sesat...

ni mase tunggu naek feri kat jeti kuala kedah.. :)

abaikan...haha

kat makam mahsuri..
nak masuk..dewasa rm 5..
kanak2 rm 2.50..
ok lah tuh kan..
dier nak jage lanskap...muzium...ok lah muzium nie banyak info...dulu..tau sejarah mahsuri sikit2..skunk nie dah lebih detail


mcm nie kot muke mahsuri

ohh..my little bro
nie kat pantai cenang..wahaha..bajet tourist guide!!


the zone 
nyum2...sedapnyer...

esoknyer...kitorg g island hopping....

anak asuhan makk aku..

cantikkkk!! i love island!!

pulau beras basah


nie kat pulau helang kot...

pulau dyg bunting...nampak x???kepale..breast..then perut dier

kat tasik dyg bunting...penat nohhhh...naik turun tangge...

nie kat mane ntah..tmpat bot2 mewah...kawan mak aku kerja kat sini..merase lah aku naek kapal mewahh bos dier..seronok dgr citer dier kerja kat laut:)

nie kat cable car lah yunk..haha..bessss!!!!


haha..actually malas giler nak updated...dont know why lah..hahaha...
ok2....happy holiday guys!!
nanti ade mase i citer plak i g genting plak sabtu lepas..heehehe...berjalan jer kan..haha...muahhh