x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, November 26, 2013

~ya...aku pelik~

Assalamualaikum. ..tahukah anda...aku adalah seorang yang pelik...nak curi hati aku...payah...tapi bile hati aku dicuri...orang tu plak x tahu...hahaha..aku pun x dapat punyer orang tu...haha...x pelah...aku tahu...satu hari nanti aku akan jumpe jugak perfect men....

Saturday, November 2, 2013

~Malaxophobia~


assalamualaikum..
happy deepavali !!


November

korang tahu x ape itu malaxophobia????

malaxophobia tu adalah satu fobia terhadap permainan cinta...gituuuuu
macam ape yg aku alami sekarang..

x tahu kenapa..tapi aku takut kot nak bercinta....
bila orang nak kenal mcm macam plak
ada yang mcm psiko..x ape ape ag dah anggap aku ni awek die...pdahal aku nak kawan je
ahh...parah ni parah..last last psiko sangat aku pun block je..
bagi aku..
aku rase x jumpe lagi yg serasi dengan aku..
aku x perfect mana..aku x memilih..tapi aku rase susah nak serasi...
maybe sebab ade pengalaman gagal bercinta selama ni....
aku sangat takut nak memulakan sesuatu hubungan..aku x pandai nak bercinta
maybe tu yg x kekal kot..hahahaha
then dengan dunia akhir zaman mcm ni...dengan ramai gay nyer....aku pun x tahu lah...lagi lah takut...
aku bukan bercakap dengan x derk fakta...tapi tgk je lah kat twitter...following aku....tak campur kat fb lagi yg terang terangan upload pic...haihaihai....takutnyaaaaa.....tu  yg buat aku lagi takut..
bukan x sunyi...tapi aku x jumpa lagi dengan org yang sebetulnya..
dan aku percaya ada jugak yg datang nanti...cume itu rahsia Allah...
aku berdoa....semoga aku dapat lelaki yg baik untuk aku...itu dah cukup...heheheheh


ok lah..aku cau dulu...assalamualaikum

Clouds

sedang menikmati cuti yang indah di rumah..hahah