x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Thursday, June 24, 2010

~nak demam!!:( ~

salam...arghh..x besnyer...sedang aku membilang detik2 nak menjejak kan kaki ke u...arghh!!sistem imun aku nampknyer tidak dapt menghalang virus dari menjangkiti aku...huhu..malam tdi aku..start sakit kepala...telinga sakit..then timbul nyer..kelenjar yang menyakitkan kat leher aku..erm..cam begok kot...then pagi ni..g jumpe dr.sharul...ubat pun da amek...balik2 rumah..aku rasa cam skit2 jer mate aku..erghh!!nape kat umah bru nak sakit???aduyai.....badan pon rase cam nak demam....dan ketika post ini sedang ditulis..mate kiri ku semakin skit...huhu...adus...moga2...semoga sakit ini semakin berkurangan sebelum 26th june!!hehe..x besh la...badan x sihat time nak register masuk u.....:( 

3 comments:

  1. Excitednya nak masuk U ni :) I wish you the best of luck.

    And about kesihatan, minumlah 2 litres air setiap hari. Bagus untuk merawat sakit tu, walaupun tak fully recover. Feel better :)

    ReplyDelete
  2. cik fana:thanx ya...
    khairunnisa:thanx a lot..nasihat yang sgt berguna...

    ReplyDelete