x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, February 14, 2012

~thanx~


actually aku terharu..
sebab..







~chemay punyer pasal lah nie!!~

ASsalamualaikum...
selamat petang..
nampak x muke aku tgh marah nie???!!
eh..nie kucing...bukan aku..
tape lah..malas nak upload gambar sendiri yang tgh marah nie....buruk ok...buruk...paham...???


hehe
saje jer nak eksyen.....hahah
ok2...
peace semua..

well semua tau kan..chatbox yang dulu dah dibuang sebab kena caj..aku x ingat lah ape name chatbox tuh...so..bile dah kena bayar..aku buang lah..
so..lame jugak blog aku nie tade chatbox...
so..bile aku bersiar2 sambil nek basikal ke blog CHEMAY
So aku klik lah kat chatbox die..daftar2..
then


tadaaaaaa




dah siap dah...

thanks to chemay...hikhikhik..

so...boleyh lah bw balik orang...hehe...bajet kan..ade org nak melawat blog ko...

k lah..tadaaa

~ape tuh MRI??~



MRI???
ape tuh??
makanan??
minuman??
satu objek??

oh no..
x lah
MRI
stand for
MAGNETIC RESONANCE IMAGING
iaitu
satu teknik radiology yang menggunakan magnet..gelombang radio..dan komputer untuk produces struktur image dalam badan kite..

kenapa aku cakap pasal nie....

sebab aku sedang mencari hospital yang menyediakan kmudahan nie...

haha....swasta dapat cari..tapi aku x pasti kerajaan ader kat hospital mane...


ape fungsi dia...

fungsi dier...dia dapat detect semua penyakit dlam badan kite...dari hujung rambut sampai hujung kpala..
bagus kan??

die actually sangat detail...perubahan kecil dalam tubuh badan kite pun dier boleyh detect..

TAPI
...kalau badan kite nie ade pacemaker...besi dlam badan ke..kaki ker..ha..tu x boleh lah....sebab takut magnet tu move korg punyer metal dalam bdan plak kan??naye jer..

ha..tu lah yang aku boleyh inform skit2 kat korang..actually harge tuk rawatan tuh aku x sure..
kalau nak dapatkan information lagi..korang boleyh rujuk doktor.. :)

hospital yang ader sediakan MRI 
ialah..

HOSPITAL PANTAI AYER KEROH MELAKA
HOSPITAL PANTAI CHERAS
HOSPITAL SELAYANG(GOV) LOG ON TO HERE
HOSPITAL2 MILIK KPJ (X SURE SEMUA HOSPITAL DIER ADE KE X)
PRINCE COURT MEDICAL CENTRE.. HERE

tapi private mahal lah beb....aku review tadi paling murah pun RM700....to RM1.2k


kenapa eh aku cakap pasal bendaa alah nie..

sebab kawan aku..ader simptom2 sakit.. :)
sakit tuh..aku x boleyh cakap lah skunk...takut x betul lah kan???
aku usahakan cari pasal MRI nie....
harap dier  dapat kan rawatan..aku x nak hilang kawan.. :)

ok daaaa...


Monday, February 13, 2012

~mak aku suruh kawen cepat..yabeduuuuu...!!~


mak aku tibe2 bbm...
die cakap...
lepas semayang bace doa...
mintak Allah bg jodoh yang baek2..haha
bukan ape..die kate banyak org kat sekeliling dier yang macam2 probs bercinta

kes p1..bf dier...bg kad kawen ngn perempuan laen...hhaha...siyes frust gile..haha
kes ke2...2 org staf ayah bercinta ngn suami org..

hai..tu yg mak risau..risau aku x kawen..risau aku bercinta ngn laki org..risau aku kena tinggal...hehe
nampak kelakar kan??tapi itulah perassaan risau seorg ibu...terhadap anak perempuannye...
mesti mak korg pun risau jugak kan??? :)

mak..kalau jodoh kakak dah sampai...kakak kawen lah..haha
kakak pun nak kawennnnn!!!!!haha...*gatal*

Friday, February 10, 2012

~dah boleyh online selalu~



assalamualaikum...

aku dah boleyh online selalu..ayah aku dah bayar p1..hehe

aku agak2 busy...dah masuk koir..
yeahhhh..ingat sore doraemon x lepas ker??
hhahaha...
k lah...cau...