x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, May 28, 2012

nak maen teka teki?? :)

assalamualaikum...lame x update blog :)
nak maen teka teki x??cube cari mane satu aku...hehehe..


cer teka mane aku??haha
ok bye...


Thursday, May 24, 2012

~I love u both~

mereka adalah org yang aku paling sayang..the most!!

mereka terima aku seadanya…

sejahat aku pun dorg tetap syg aku..

tuhan…tolong beri kesihatan yang baek kepada mereka..

tolong beri mereka umur yang panjang untuk melihat kejayaan aku..

tolong berkati hidup mereka ya ALLAH..

mereka sahaja yg aku ada didunia ini…

Wednesday, May 23, 2012

~rindu~

 

salam..rindu??aah..rindu..rindu kat dia…

tapi aku kena abaikan perasaan ini.….

sebab aku kena teruskan hidup tanpa dia.. Smile

cekalkan hati..kuatkan hati..hehe

klau ade jodoh adalah.. Smile

ayah cakap kat fb die..lebih baek menunggu org yang tepat dari menghabiskan mase dengan org yang salah Smile

aku sebenarnyer terasa dengan ayat tuh..

haha

aku akan tunggu org yang tepat..

yeahhh sukar nak melupakan seseorg yg kite sayang rite…tapi aku kena try..

sebab aku rase aku nie x dihargai pun..

where are you when I need u??

takpelah..

its okey..

perpisahan kena dengan cara yang baek rite…terima kasih sebab pernah menjadi org penting dalam hidup saya…

Friday, May 11, 2012

~pakcik aku meninggal~

 

salam…hari nie aku dikejutkan dengan bbm adik aku..nak dekat petang dah rasenyer…die kate pakngah hassan aku meninggal..aku terkejut sangat…pakngah hassan tuh bukan bapa saudara aku..tapi mcm saudara belah jauh lah..tapi kami memang rapat..mase aku form 4 until form 5 duduk asrama…die and wife die lah yg care pasal aku..time aku sakit….bday aku die bagi kek…bes sangat..then bile aku hilang purse sebab org curi..die yg bagi duit..and bawak aku g JPN untuk buat pasport baru Sad smile sedih….sebab x sangke jadi macam nie..dulu pun die pernah xcident jugak…tapi kali nie..Allah lebih sygkan die….

die pun baru dapat menantu..x silap tahun nie jugak..tapi aku x sempat g kenduri die..

tapi jalan tuh memang x elok pun..selalu xcident…hmm…dalam news kate terbabas and langgar lori…kecederaan parah di kepala..

maafkan aku sebab aku dalam minggu peperiksaan memang x boleyh balik Sad smile

aku harap makngah dapat kuatkan semangat hidup tanpa suami tercinta…

ni die link yg aku baru baca tadi Sad smile

alfatihah…semoga roh dicucuri rahmat…

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Penerokamaut_pengurusFELDAparahnahaskereta-lori/Article

 

psttt…yg hidup pasti akan pergi…