x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, November 30, 2010

~jeng2!!~

selamat malam.......ary nie aku nak bgtau yang...ayah aku dapat email dari SPA..mengatakan aku berjaya menjadi calon simpanan untuk jawatan latihan jururawat....hehe...so..keputusan akan dihantar melalui surat oleh kementerian kesihatan MALAYSIA...jeng2!!...berdebar2.....aku memang teringin sangat jawatan pembantu teknologi makmal perubatan tu..tpi x tau la cam ner...mak ayah aku da suoh pegi da kalu aku dapat nurse nie...erm...tapi aku takut darah...wahhhaha..



amacam...cube imagine perempuan nie aku..agak2 comel x????hahaha(perasan)


aku tunggu nie la.....tapi x tau dapat ke x...



jawatan untuk farmasi...awal2 lagi da kena reject...hehehe..
so...jika aku harus memilih....yang mane satu jdi pilihan???


Friday, November 26, 2010

~besnyer kalu aku dapat nie~

WOW!!!
agak2 bile aku boleyh dapat benda nie...cantik2!!!!sangattttttt!!...hehe...hanye mampu berangan jer la kot....kecuali la ader satu putera datang nak bg free kat aku ok gak tu..haha.....boring2...sajer jer cari kat mr GOOGLE.....cun!!!

Tuesday, November 23, 2010

~aku da in charge~

salam...aku da kuar ospital....lepas operate semalam....first time masuk bilik bedah...memang menakutkan tapi tape la...muke org terakhir yang aku tgk sebelum melelapkan mata akibat penangan bius ialah dr hensem tu...haha(sila refer entry yang lepas)...aku sedar2 da kul 1 tgh hari.....makan aiskrim..yogurt...bubur...arghhh...susahnyer nak telan makanan..nak cakap pon x bley....air liur pun sakit sgt nak telan....susah nak tido coz sakit sgt...keje aku makan tido...makan tido....tepat kul 3 petang tadi barulah aku in charge.....sedey bila mak ayah x datang coz busy..nasib baek ader sepupu ku....THANX YA!!!

Sunday, November 21, 2010

~jumper dr jer terus masuk wad~

salam semua......aku ader mase bpe jam ag sebelum kembali ker wad(hospital sultan abdul halim)....skunk nie aku lari skejap(confirm nurse sibok cari aku)...esok aku ader operation....tonsil..so doakan aku semoga cepat kembali sembuh yer...aku x sangka plak..ary nie sepatutnyer g jumpe dr. jer...tpi dr cakap esok ader bilik bedah kosong....so,aku pun setuju...da elok2 aku sign surat kebenaran tu...dr bgtau aku yang lepas operate baru lah aku terase sakit.....wahahah..... 'dr.....asal la x cakap dari awal2!!!!'....huhuhuu..bak kate pepatah....terlajak perahu boleh diundur...terlajak sign.....tak boleh liquid...(pepatah aku sendiri..)..then...amek darah....ewww...sakit jugak la...then check in ward..hehe..macam check in hotel plak.....jgn maen2...aku dapat ward 1st class ag..haha..tu pun sebab ward laen da penuh kan.... :P ...lepas tu aku jumpe ngn dr bius plak....wah..manyak ensem dr cina tu..hahaha...(nazrien,plez....tolong jangan nak berangan ngan dr ensem tu....sedar diri skit...)...dr cakap aku kena puasa start dari kul 12 malam..hehe..no hal la...coz dr tu nak bagi aku ubat tido..cam ner la aku x tido gtu..lepas tu aku pun blah la...malam aku datang r...wat per nak tercongok kat bilik tu sorang2...(sebab kazen aku nurse tu yang aku ske ati je maen2 kuar hospital..hehe)...so...bb aku x bawak..apa lagi....x online la aku gnie...huhu...so..doakan aku ok...bye!!!

Saturday, November 20, 2010

~now i know~

jam da tunjuk hampir jam 11 malam...n satu msg pon x masuk dalam inbox aku!!!haha.....NOW I KNOW....IM NOT IMPORTANT N...MUNGKIN INI TANDA YANG X SEDAP NAK PIKIR....so...kiranya..aku jer lah yang sayang dier kot....ok2.....AKU MULAI FAHAM.....

~patut ker aku..........~

patut ker aku buang DAISYPATH STICKER bout my relationship kalu hubungan tu sangat complicated???yela....macam aku la plak yang cam syok sendiri kan....ish2....

~banyak benda aku nak bebel~

sementara duk kat kg nie....aku nak bace blog org jer......n aku mcam syok jer bace satu blog nie...aku pon x tau nape....sempoi kot....

Friday, November 19, 2010

~im back!!!~

salam......akhirnya aku kembali update blog aku....huhu...balik umah jer...susah da nak online...haha...skunk nie kat kg!!!....beshnyer!!

Monday, November 8, 2010

minggu terakhir!!!!!

salam...lame x update blog.....yeah!!esok tinggal lagi 1 paper!!!.....then boleyh la balik!!!!