x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Friday, February 22, 2013

~yeayyy x sabar!~


assalamualaikum...tadi aku g report duty kat hospital sebb next week aku dah start praktikal..aku keje kat wad orthopaedik lelaki...
jadual aku...isnin petang..selase sampai khamis malam...pastu cuti..kire aku awal lah dari kawan2 aku yg laen...wehuuuuuu..
first time nak keje malam!!yeayyy
mesti mencabar sebb kerja kat wad ortho plak tu
hahaha
then ...jumaat pagi tu aku nak balik....
pastu nak dating ngn pidah plak!!hehehehe

yeayyy,,,lepastu petang plak aku balik rumah..kan jimat mase...sebab bday aku time tu aku kat jb..so die nak jumpe aku lah dulu...hehehehe
aku rindu pidah actually :(
k lah...x sabar nak tunggu jumaat depan...

pssttt...mak ayah n syaff x tau lagi nie plan aku..wakakaka....next week ah bgtau...muahaha





Saturday, February 16, 2013

~i dont know~

salam..ape perasaan aku skunk nie??aku pun x tau..hahaha...
kalau pasal family..aku oke jer..bergaduh ngn mak tu mcam gurau2 manje gitewww..
hahaha

esok aku dah nak balik to jb..hhhmmm
sedih
assignment x siap ag..bile ntah aku nak siapkan...haha
kawan...hmm..
ntah...kawan2 oke jer..
syaff
okey..
tapi kan..haha...ntah lah..actually takut nak ade komitmen..tanggungjawab..hmm..hmm..
boleh x nak jadi kecik je.....mcm dulu2...happy..x derk masalah..haha..
ermm..tapi x mungkin lah kan...
hidup nie kite kena hadaapi jugak..sebab...kite nie dilahirkan untuk...menjalani hidup nie lah...nyawa hanya pinjaman...hmmm
smile baby..
i love my family...syaff..and frens...


Tuesday, February 12, 2013

~having fun with them~

salam..hari ahad lepas aku g tgk movie kat bawah nie..syiokk..
hehee
gelak sakan kot..nasib baek die duk jauh..x lah aku gelak kuat sangat..


g ngn sape??ngn family and syaff...muahaha...
ok...tu je nak bgtau....
assalamualaikum