x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, March 29, 2011

~prank!!!~

 huhu..walupun bday aku da lepas..tapi dorg giler prank aku..
hoho....
thanks all...
love u...

n aku just nak cakap..aku sayang kau....D.....

~cintA saya untuk mak saya~


saya sayang mak saya...
well..sape x sayang mak kan...


tadi aku call mak aku..dier cam sedih jer....
pasal hal adik beradik dier yang ader wat hal tu....x semua yang ok...ader 2 3 org jer...
sian sangat dier...
for my lovely aunts...
jangan risau ok...
my mum x ingin pon ape2 from u all...dier ader aku ok....yang akan jage dier sampai akhir hayat dier..tu my promise...


we all da biase hidup susah..selma nie we all happy jer..tolong jangan break my mum's heart...

Sunday, March 27, 2011

~sehari awal~


 selamat pagi alll!!!!!!
ary nie aku bangun sebagai seorg yang sudah berumur 19 tahun.......yer...di ulang sekali lagi....sudah berumur 19 tahun yer kawan2 semua!!!!!
wahhh....da tua sudah!!

 



semalam....aku g hantar nenek kat pekeliling....dier kalut sangat nak balik kampung...
sementara nak tunggu makde abes kejer kul 1(jumpe nenek dulu sebelum nenek balik)...kitaorg g taman burung.....mak plak g taman orchid ngan nenek.....then,antar nenek kat pekeliling....
pastu, g the curve...
 lunch kat 


erm....tapi sorry to say...x kena ngan selera aku...coz tomyam dier ader rase manis..
aku suke tomyam yang pedas...tape lah...ayah belanje.... thanks ayah

then kitaorg tunggu abang zam n kak munirah...
then kitaorg tgk wayang!!

..tgk wayang nie macam maen game la plak...huhu
last but not least....!!!
abang zam blanje makan kat tempat nie...
thanks abang zam!!!
walaupun sambut sehati awal...tapi seronok!!!!

Friday, March 25, 2011

~seperti yang dijanjikan~

 

well…last post…aku ader cakap yang aku nak update pic kan….dlam entry ceritanyer nantilahh  ….

tadaaa…nie lah pic nyer….

 

IMG_2635

mas kahwin…n cincin

IMG_2637

my pakde….

IMG_2640

pengantin perempuan with my maksu

IMG_2647

aku suke lah…makandam nie…memang cantik sentuhan dier

IMG_2661

orange!!!!!

IMG_2668

haha…aku ker pengantin yang cun???Smile with tongue out

IMG_2674

nie…kenalkan…my nenek…

IMG_2677

my mom….

IMG_2693

 

IMG_2701

 

IMG_2752

 

IMG_2810

my kazen….

IMG_2811

ader gayer2 miss world x????hahaha.. Smile with tongue out

IMG_2909

meriah lah..warne merah…

~jangan luper support~








Aturacara Majlis Perasmian KESUMA 2011
 Tarikh Kejohanan dari 25 Mac hingga 3 April 2011

Tempat : Kompleks Sukan UiTM Perak
                  Ampang Superbowls Ipoh
                  Gelanggang Petanque Kolej Indera Sakti
Tarikh : 25 Mac 2011 ( Jumaat)
Masa : Mula 7.45 mlm
Tempat : Padang Utama UiTM Perak

Kontingen Peserta
1. Kolej Cempaka Sari
2. Kolej Indera Mulia
3. Kolej Indera Sakti
4. Kolej Seri Manjong
5. Kolej Pasir Salak
6. Kolej UiTM KampusTapah
 
Permainan Dipertandingkan :

1. Sepak Takraw Antara Regu

2. Bola Jaring

3. Petanque Lelaki

4. Petanque Wanita

5. Ten Pin Boling Berpasukan

6. Futsal Lelaki

7. Futsal Wanita

8. Bola Tampar Lelaki
9. Bola Tampar Wanita

Tuesday, March 22, 2011

~ceritanyer.....nantilahh~


last week sangat lah kelam kabut....
wedding my aunt....



ok...gambar tade..nanti aku balik rumah..aku update ngn pic2 sekali..... :)

Thursday, March 17, 2011

~aku betul2 buntu skunk nie~

petang semua...aku skunk nie dalam dilema...aku betul2 buntu aper aku nak wat skunk nie....mase terus berlalu...tapi serius aku memang x tau ape nak wat.....ary nie da 5 org call aku suoh balik pahang for my aunt's wedding.....aku ader mslh ckit ngn my dad....aku x tau lah..aku ajak iman suoh teman...tapi nth...sampai skunk dier x bg jawapan ag...huh......call dari 5 caller tadi pun aku x angkat...aku betul2 buntu skunk nie...x tau nak wat ape...arghhh...pening.....

Sunday, March 13, 2011

~seronok + benci!!!~


hye..selamat petang!!!selamat hari ahad!!


hehe...semalam kan...aku n my lovely friends pergi penang....!!! 2 cars..

 semangat nak pergi nieh...
twisties mesti mau!!

kitaorg g lumut dulu...amek hafiz...
then makan seafood dulu...
nyum2...



aku da sampai penang...kul 3 da sampai!!

 kitaorg x tau nak g mane dulu skunk...
plan nak pi batu feringgi tapi ble dgr pasal tsunami kart jepun tu..takut plak....tau la x kena..tapi cam fobia jer




then kitaorg pi airport...coz ingat nak tido sane jap...hehehe..nak pi queensbay tapi menakutkan jer biler tgk ramai sangat org melepak..tak jadi la....then kitaorg decide tanye abang guard airport tu..tanye mcd kat mane..dier kate kat bayan baru..
so pi la cari kat bayan baru walaupun tak tau jalan..haha

then kitaorg nak pi bukit bendera.....tapi kitaorg terpisah ngn azu,murshid n zizi..
ikut jer la signboard...


tutup plak sebab renovate...
nie kat pintu depan..yang dorg kat pintu blakang..
puas kitaorg cari dorg....

akhirnya jumpe jugak...u know kat mane????kat taman botani....






this is us!!!

naek tram....rm 2 per person



 padang kota lama

alamak terlupa nak rotate
anyway kat mcd


kat queensbay




maen roller skate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ fun world roller skate
rm20 per whole day!!
x pandai maen tapi nak cuba jugak....sakit badan asyik terjatuh jer...jeles tgk budak kecik pon pandai maen...haha

pukul 4 petang da bertolak balik...pi lumut dulu hantar hafiz...

p/s: saye benci awak..sebab x datang jumpe saye!!
it's over....

Thursday, March 10, 2011

~awak macam tu jugak ker???~

 

 

tadi g dewan makan indera mulia….amek my roomate dari fakulti….tadi hujan lebat…dier suoh teman makan….so aku g la….

then…dier cakap….macam maner kalu aku terjumpe mamat tu???

tak lame pas tu…..

nampak 2 couple…..n aku kenal mamat tu….YES!!!!DIER!!…..za….mulut ko memang masin………!!

so….we all tengok jer dier…kebetulan…

dier duduk depan kitaorg……

selang beberapa baris depan kitaorg…tapi betul2 menghadap kitaorg!!!!..

wow…tayangn free…hhahaha..

kitaorg tuggu……lame jugak la…dekat setengah jam jugak la….

agaknyer penat nak tunggu kitaorg blah…akhirnyer dier ngn perempuan tu blah jugak…..

kitorg per lagi…ikut blakang dorg r….

jahat kan????Devil

hehehe

ha…ape ag..memang x senang la nak berjalan…..jalan jauh2 jer…

hahah

then….

kitaorg ikut perempuan tu…..ingat dier duk bakawali….rupanyer2…satu blok ngn kitaorg!!!!aras 1!!!

hahaha….kitaorg da tau da ko duk bilik maner…hehehe

ok….tu jer lah…ape yang aku nak sampaikan skunk nie is….

lepas balik dari HOTSPRING ary tu…dier terus x contact ngn kawan aku tu……sian dier tunggu…dier cume cakap…BG DIER MASE!!…..

what the HELL…

erm…x paham aku….x baek buat org macam tu…..awk buat kat org macam tu…..nanti awak yang kna nanti…..

kalu da ader org laen…nape x cakap kat girl tu jer…kan senang…ini nak wat cam ni…

mungkin la kawan aku tu frust jugak…tapi itu kan lebih baek kalu berterus terang……dari terkantoi macam tadi???????

lelaki macam tu ker???

I know x sume mcam tu…

tapi betulker???

awak macam tu jugak ker my dear????

Friday, March 4, 2011

~aku kena tinggal~


salam...
sedeyh plak rasenyer nak tulis entry nie....macam gaya da kena tinggal ngan bf jer kan huhu...
actually....
my lovely roomate da tinggalkan aku...tuk pulang ker rumah masing2.....
sedeyhnyer...


ohh...ini bukan roomate aku okeyh...




nie la baru roomate aku ok..

so...aku jadi penghuni bilik sorang2 la....
sian kan..haha..

roomate aku izzah pun balik jugak...

so..skunk tinggal...


yang tinggal skunk yang gurls only ok....x termsuk boys...hehe...aku menumpang bilik org la nie..

petang tadi aku tinggal sorg jer tau...lala and atie..masing2 ader class....
huh..so lucky lah....malam nie tibe2 class my lala cancel....so..atie jer ader training menari for ahad nie.
tape lah.....weekend nie kena study lah....
hari isnin nie ader 3 test
ctu 151
bbm110
bel260

good luck nazrien...

Thursday, March 3, 2011

~story semalam~


semalam malas betul nak pergi HBU....ERM...pergi jugak la..kunk x g..name naek HEA plak..haha...aku pun pergi lah dengan roomate aku...kebetulan ary tu aku g sebelah UK(unit kesihatan)....coz nape...aku pon tatau...sibuk2 encik roshidi tu amek kedatangan aku pon sempat lah lari lintang pukan after sign..hehe...no..no!!...bukan aku sorg jer k....berteman la...ngn roomate aku..hehe...yang laen tu x sempt nak pergi...da terperangkap..haha..


well..pastu aku lepak la kat uptown...sampai kul 7 kot....tggu dorg balik dulu....
tu lah citernyer...still nak jadi budak2 lagi walaupun da umur 19 taun...27 march nie...hmm...nazrien...nazrien....