x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, September 28, 2010

~sejak2 nie~

salam.....rindu kat blog la......:(.....da minggu2 terakhir nie..makin jarang nak online..online pun kejap jer....assignment..test...quiz...wah.....kena pentingkan dulu yang ini......nanti bile da free kite xtif balik ok.....

Saturday, September 25, 2010

~DR. FAZLEY!!~

salam!!!!hye semua!!...hehehe..malam tdi bes sgt coz faculty business...club (BESTAC) menganjurkan program PROFESIONAL TALK....FROM ZERO TO HERO BERSAMA DR. FAZLEY YAAKOB....haha..semangat  nie....
rupanya banyak yang kita x tau tentang dier....well....segala isi dalam program ini sangat bermakna...ape yang dapat aku gambarkan...dier sangat mengkagumkan aku....semangat dier untuk berjaya....yang aku rase aku x pernah pk cara dier untuk berjaya...dier berusaha sendiri untuk berjaya.....so..aku ader sisipkan pic2 sempena program malam tdi..enjoy!!
bersama azu ....weee!!..bju ujau!!





nak juga ader pic aku nie...huhu


bosan menunggu..coz datang awal...

jeng2!!!sijil penyertaan..


susun atur acara

pic x clear...maklumlah..duk jauh kan

......

tgk..betape ramainyer peminat dr. fazley....

hehehehe


wow!!xcited gler....walaupun pic x memuaskan....tpi puas hati..haha...dapat salam dier lagi....(gatai....:P)
mase nie dr. fazley nak balik da.....ermm...sedih... :(




kesimpulannyer..program nie berjalan dengan lancar...hehehe.....thanks BESTAC!!

Thursday, September 23, 2010

~raye sebulan kan??~

pic nie raye ke bpe ntah..tpi aku baru jer upload..hehe...takpe2...raye sebulan kan..haha

=
=
=
=




nie la anak sedara aku.....anak sepupu la....muda lagi da dapat title 'mak long NARIEN'
agak2 pelik juga sebab dier tetinggal huruf Z....haha..tape2 di maafkan...hehe..pndai dier posing..hehe







pic seorang mesti wajib kan....haha




kesengalan adik aku......



thinking something dear???

Wednesday, September 22, 2010

~ariey nie kelam kabut~

salam..ariey nie kelam kabut sangat...skunk pun x lunch ag.....byk sgt assgnment kene submit....yela....da name group assgnment..memang banyak dugaan cam cooperation kunk......nak bengang pun x ley wat aper..then..berita sedih plak..my BB lak ader prob!!sedihnyer x ley nak online...skunk pun kat lab nie..ermmmm nampaknyer x dapat la nak BW....:(

Monday, September 20, 2010

~aku da jumpe kaunselor~

well....disebabkan aku ader masalah yang berlarutan..aku rase wjar aku jumpe org yang boley membantu aku....walaupun masalah aku da sttle bersama si dia..tpi..disebabkan aku memendam rase terlalu lame....ya...terlalu memikir....aku menjadi tak tenang....benda nie da jadi virus dalam hati aku....mulanyer...aku malas jugak..tpi memikirkan supaya x menjadi masalah lagi besar...jdi aku gagahkan juga berjumpa dengan kaunselor.....alhamdullilah...aku dapat muhasabah diri.....mungkin kesilapan masing2....sekurang2 nyer...aku mengerti.....yang hidup ini sentiasa di uji....oleh pencipta kita....yang tentunya memberi kita ujian kerana sayangkan kita....aku kini mengerti....hanya ALLAH tempat kita mengadu....kita diberi ujian kerana kita perlukan DIA....sekurang2 nyer...aku rase beban di hati semakin ringan.....

~jadi busy semula~

kesibukan kembali melanda....:)

Saturday, September 18, 2010

~last day of cuti mid sem+cuti raya!!~

salam dan selamat malam....seharian di puchong dan selayang...macam2 berlaku.....beraya di rumah kawan2 ayah....hal dengan si dia lagi......bla2...macam2 yang berlaku skunk..huhu...

oh ya!!

no!!!esok hari last aku kat umah!!!uitm sedang menanti kepulangan ku!!arhhhhh!!!....nak sambung cuti!!

erghhhh!!(macam stress sgt!!)

hhaha..sebenarnye....memikirkan test2 yang mendatang la nie...tu yang stress tu..hehehe

naik cuti nie nampaknyer aku ader 4 minggu lagi study....then revision week..then!!!!!


taaaddaaaaaa!!!!


FINAL EXAM!!!

HUHU...SERAM SEJUK BADAN AKU BILA MEMIKIRKAN BENDA TU....TAPI..AKU AKAN CUBA SEDAYA UPAYA!!YEAHHH!!(AZAM)

yea!!azam!!.....dulu sebelum cuti pun aku beriya bwk balik buku math...tpi x study juga....raya la katakan...buku pun da nmpak cam lemang..huhuhu..

dan semestinya bila da menjalani kehidupan separa normal di u nie..nmpknyer..semakin susah la nak online...bw...oh..rindunyer nanti...(sebab2 kenape aku malas nak online is busy dan laptop aku yang da di format tapi still lembab tahap siput baby..)

Wednesday, September 15, 2010

-pandai buat x pandai tanggung-

salam..skunk ak berhenti tk makan seblum sampai ke umah..n kami satu keluarga dikejutkan dgn pggilan staf ayah ak..baby dibuang dkat ngn jambatan jalan ke kuarters ak!0h tidak!memang t'kejut SANGAT..X SANGKA  kT TEmPT AK leY jaDi cM 2..BbY BoY..sIAn saNgt kt BBY tu..

Tuesday, September 14, 2010

~boleh aku tanye???~

.....kalu korang ader kawan.....yang asyik citer pasal org tergila2 kat dier.....(bukan setakat suka..tapi tergila2)...hahaha......ape pendapat korang????......hehehe......nie just suke2 jer tau....



dont take it serious....

~masih belum terlambat~

salam dan selamat petang.....
rasenyer aku tak terlambat ag tuk mengucapkan salam takziah kepada keluarga  Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga individu lain...

well....aku memang sangat terkejut...coz cara pembunuhan ni memang kejam dan tak berhati perut....terutama skali ketika semua umat islam sedang menyambut ramdhan yang mulia dan sedang menyiapkan persediaan untuk menyambut hari raya....

semoga roh mereka ditempatkan di kalangan org2 yang beriman....insyaallah...amin...

~aku sedih~

salam..aku sedih sangat..huhuhu....
nampak jer cam x siyes woo...tpi dalam hati ader taman.....huuhuhu

Monday, September 13, 2010

~RIANG RAYA 2010~

selamat hari raya!!!...
sempena hari raya jumaat lalu..so bergaya la aku..hehehe..so aku letak la pic nie yer kat blog aku...
SYOKNYA RAYA 2010!!!


PIC PERTAMA MESTILAH PI AKU KAN..HEHEHE..tema tahun ini ialah purple....satu keluarga pun purple....bersama dengan yang tersayang...hehe


perempuan sebelah aku nie.....MAKSU aku.....


yang nie plak kazen aku...f5!!!


baju putih tu pakjang....biru muda yang kurus tu..paktam..prple adik aku...yang laen tu kazen aku


yang pkai tudung pink tu makde aku...cun tak kami anak dara..hahahaha

yang ini plak family aku..hhehehe




raya ketiga!!!!pink!!


with my fren!!pdah!!
...
award from sheira....thanx ya....ary nie baru nak bw n update blog..hehe


Berapa pasang baju raya tahun nie???
-2 PASANG



Anda beraya di mana tahun ini??
=RAYA PERTAMA DI PAHANG
=RAYA KETIGA DI KEDAH




                                           Apa harapan anda semua untuk raya tahun ini??
                                                              -SEMUA HAPPY








Sunday, September 12, 2010

~raya kedua ku~

                           

                               raya kedua ku rupanya x seindah rupa.....ingat kan seronok..tpi....ntah la....

                 my IMAN sayang....i just nak you tau yang you lah semangat i...ya....i rase tu jer la..makne bg

semangat tu sangat luas dan mendalam....hope you paham.....bye....

~selamat hari raya~

salam dan selamat hari raya!!!....aku mintak maaf lame gler x update blog......BB ader problem..huhu..skunk da ok......raya pertama di pahang....raye kedua pulang ke perak dan esok yeay..ke kedah pula!!!

selamat hari raya!!!

Friday, September 3, 2010

~saya pelik~

salam....skunk aku kat kedah....well...tibe2 hati aku terdetik setelah ditanye oleh seorg sepupu aku....



kazen:takderk spare part ker kat u.????...
aku: x derk......
kazen:wah...baeknyer???

kenape yer???...erm..tibe2 aku tertanye...adakah dier ader spare part jugak???
well...perlu ker seorg spare part....??

bg aku cukuplah pada yang seorg...




Thursday, September 2, 2010

~perjuangan bermula malam ini~

salam.....aku sangat busy skunk...tgh prepare for test mate!!!!...wish me good luck ok....