----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Saturday, June 19, 2010

~aku jahat ker??~

...aku x tau la...tpi rase nyer atie aku sekeras kerikil kot....
why??..disaat2...aku menghitung hari tuk melangkah ke UiTM...inilah minggu terakhir aku bersama ngn family aku...aku memerlukan masa2 kritikal nie ngn dorg...aku bukan aper..coz weekend jer aku ader tetamu..x pon aku balik kg...oh....aku betul2 mengharapkan minggu ini adalah miggu yang mendamaikan bersama insan tersayang....ku sanggka panas hingga ke petang....rupa2nya....puting beliung di tgh hari..(kalu x-cikgu BM aku bace nie mau tak mengamuknyer dier..hehe )......argh!!!ader tetamu lagi!!!!!!!!!!!
plez dad!!!!cube la tolong paham kakak!!!kalu kakak da pergi nanti...bawak la seramai mane yang dad nak bawak.....!!x muat.....gune la bilik kakak tu!!!cube la ayah cakap 'maaf....anak perempuan tunggal kesayangan saya nak PRIVACY!!!'...........oh...........!!!!!!tuhan!!tolong la daku untuk mengawal rase kecewa ini......ADER SAPER2 NAK BG TIPS X???....huhu..bukan la x ske org datang...tpi kalu selalu...uish....aku segan r nak jadi diri aku sendiri....nak wat tu kena pk...'ader tetamu kat umah..'.....nak wat ni kene pk..'ader tetamu kat rumah'....kadang2 au piki.....x lengkap lagi ker keluarga aku nie...???

2 comments:

  1. aduhai...nak kata bersabar mesti dah bosan kan..tapi kite positif jelah.ok?

    ReplyDelete