x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Wednesday, May 4, 2011

~mother's day x lame lagi kan2????~


pic kat atas nie memang sah2 bukan aku ok???hahaha...
walaupun aku rase tiap2 hari memang hari ibu...tapi  one day in a year memang la kena celebrate jugak kan??huhuhu...
kalu aku la...aku just say happy mother's day..sebab aku still study..nak bg present mahal2 pun aku x mampu lah kan??haha....kalu ader duit lebih skit baru lah aku beli hadiah..x mahal tapi bermakne..
lagipun..mak aku nie cerewet gila kot...kalu aku beli hadiah...ader jer lah yang x kena kot..ermm...contohnyer last bday dier....ayah n aku g belikan handbag tuk dier...ader ker dier x berkenan..hhuhu..las2 ayah bawak dier sendiri beli...ha...cerewet kn...whaahaha...


pikir2:nak beli ape eh kat mak???? ^__^

No comments:

Post a Comment