x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, May 16, 2011

~merayap jer tau~


selamat hari guru!!
well..semalam..aku n family merayap jer tau..
pagi2 lagi da bangun....bersiap2 nak pergi JANDA BAIK...PAHANG..
tuk menghadiri kenduri kahwin kawan mak punyer anak sedara..(harap korang paham)hehehe
nenek pun ader skali..so kiteorang g 2 kete...
disebabkan sampai awal sangat..aku n family decide tuk melawat resort yang cantik kat janda baek tu...seerius cantik..sesuai untuk sape2 yang nak bercuti tuk release kan tension...especially tuk yang duk kat bandar kan..haha...yang bes tu cos sungai dier yang x tercemar lagi... :)

maaf..gambar curi @ google :P










nie kat cheringin resort


then g jalan2 survey resort laen...then..g kat satu resort nie atas bukit betul...x ingat name dier..
mak nak pergi kat satu banglo nie..tapi kena tahan ngn pekerja dier..dier cakap skunk nie org nak check out..so x leyh masuk ag....then dier suoh la jalan dulu...so kitaorg g la kat blakang..wow..siyes cantik..ader kolam renang...kat bawah tu cam ladang sayur la...cantik...
tapi nampak kat kawasan pool tu cam bersepah jugak...then ternmpak botol2 arak...sah..patutlah x bg masuk..huhu...bayangkan..6 bilik jer banglo tu,...tapi kete customer punyer la banyak..lebih 10 bijik kot...hhuhu..n yang paling sedih sekali is...semuanyer..MELAYU dalam lingkungan 20an.....huhu..sedihkan....????

pastupas kenduri....kitaorg singgah kl ..tengok wayang!!!
citer kongsi!!
lawak..tapi macam x derk plot...tapi seronok la...


pastu g beli barang tuk asrama kat tesco ampang...



last but not least....i cty shah alam...yawww..bes berjalan aje..haha

tapi yang ruginyer..someone tu x dapat datang..uishhh..teringin nyer nak tengok ruper dier...haha..

No comments:

Post a Comment