x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, May 24, 2011

~gila seram!!~



hey2!!!!
sape kate aku x worry!!!...wahhh...x caye??meh sini dengar heart beat aku!!..dup dap...dup dap..dup dap...(120km/h) <-----tipu sangat!..

serius beb...aku takut sangat weh..
aku rase memang aku x leyh tidor lah kot malam nie memikirkan ape yang terjadi esok!!

sebab esok!! result bagi program diploma akan dipaparkan kat student portal...atau pun lebih efficient korang leyh la tengok kat email masing2...
for sure la kan student portal busy giler..

ya Allah...aku mohon pada Mu...kau berikanlah keputusan yang cemerlang kepada ku...AMIN......


esok aku nak happy macam nie...

psssstt : sony ericsons kesayngn aku wat hal lah..keypad x berfungsi..

No comments:

Post a Comment