x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, August 3, 2010

~malam yang tenang~

salam.....ary nie bes ckit la....coz aku x derk class malam....n xtvt pun tade malam nie..n bley la aku nak online.....hehe..bercakap psal online...skunk nie aku hanya boley online kat computer lab jer..tu pun sementara na menunggu lec aku datang....kalu x...x sempat la aku nak jalan2 kat blog org laen...hehe...pasal broadband plak..erm....ader masalah ckit ngn BB..so x ley la nak online jgk....nie pun aku rembat BB roomate aku..hehhe...bru balik dari pasar malam kat uitm nie brape jam yang lepas....nmpknya ley la aku menjimatkan ckit money aku kan...besela la tgk macam2 aneka makanan nie..nafsu makan pun bertambah2 la....money pun banyak la mengalir keluar..hehe...erm...sedar x sedar..bape ary jer bulan ramadan nak menjelma.....tido..bagun...tido ...bangun....da 1 ramadan..erm...hope bulan nie aku ley pose penuh...(macam boley jer kan!!!)hahaha...k...selamt malam....sweet dreams......

2 comments:

  1. aiseh.. kalau takde BB memang susah la nak online kan.

    kalo BB okay, baru masyuk sikit nak update blog. :)

    ReplyDelete
  2. btul2.....ader BB memg bes...tade BB..memang x bes..

    ReplyDelete