x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Sunday, June 26, 2011

~kawan sampai mati~



salam...semalam selesai proses quit aku dari uitm...ssedih biler aku xlagi menjdi warge uitm...sedangkan aku sangat sayangkan uitm...huhu..tapi yerlah..aku da wat keputusan...mungkin ini memang rezeki aku kat nursing...well...sape tau...Allah jer yang tau...
aku x sempat nak lunch ngn kawan2 aku....aku x sempat....sebab mak aku datang awal sangat...
sedihnyer....aku x tunjuk pun aku sedih...nanti lagi teruk jadinyer....tinggalkan kawan2 aku ...kawan2 ketika aku senang dan susah...
aku x pasti kalau aku still dapat kawan cam dorg lagi nanti...
aku mohon padaNya...aku dapt kawan2 yang cam dorg...x merosakkan aku,....tapi membina...tu doa aku lah.....
korg jangan sedih2 yer azu..lala..atie..zzaza...k.fad








blok tempat aku


time nie sem 1...



merayau kat gunung lang






















kawan2 class plak kat bawah nie







2 comments:

  1. hopefully ur friendship will last forever & ever. tumpang sedih utk kamu sbb kena berpisah dgn kwn baik kamu.

    ReplyDelete