x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Sunday, December 25, 2011

~aku x jumpe lagi~



aku x jumpe lagi
 org yang sesuai..
haha...
yerlah..
aku rase banyak kurgnyer aku nie..
mungkin aku jumpe someone nanti..
aku nak lelaki yang terima aku seadanye..
aku jenis lelaki start dulu..bukan aku..
haha
well...sometime aku rase aku kuat..sometime...aku rase sunyi jugak...haha..jeles giler tgk org laen..
aku pun penat maen teka teki ngn mamat giler tuh,,,,opss,,,
aku penat lah ngn kau...tolong blah dari hidup aku keyhhh....
ko buat x peduli jer kat aku..tapi bile aku comment ngn kawan kau tau plak marah

ok..abaikan....dah..aku dah x nak contact ko lagi...benci....ko pun jgn gatal contct aku dah...ok..bajet dier bace blog aku...wahahah...

actually...
org tgk aku cam sombong or..whatever lah kan..
aku kalau org x kenal aku...aku senyap jer...
pemalu jugak lah kan..wahaha...ok itu--> tipu
tapi people yang kenal aku...tau sape aku..hahaha
i love to see people that i know smile..and happy..
hahha...so...dont judge a book by its cover..hahaha

tgkk...aku dari tadi gelak jer kan..hahah...

Tumblr_lwpwq0gelp1r556eno1_500_large



1 comment:

  1. aku pon rasa sunyi bila dah clash nie.
    rindu ex aku.
    wuuuuu
    :(

    ReplyDelete