x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, November 28, 2011

~nak kenal nurse2 di malaysia??~

salam semua..salam maalhijrah..
hehe..lambat wish plak..
ok..aku nak tanye lah kan..kalau korg g hospital besar2 tuh..pernah x nampak nurse pkai line warne warni kat tudung atau cap dorg tuh??
dulu aku pun pelik jugak..
yerlah ader warne biru..purple..
aku tanye la kazen aku...die staff nurse..so baru la aku paham...
hehe
n then bile aku blajar nursing nie..aku pun paham dah...rupenyer bukan 2 kaler jer...tapi banyak kale..hehe..
lets check it out!!!

line biru nie staff nurse
kalau aku lulus dengan jayanyer..aku pakai line biru nie lah.. :)

line oren nie jururawat pembdahan pergigian(DSA) U 14

Nie plak jururawat terlatih pergigian

ni plak bidan...

line purple nie plak jururawat masyarakat..

ok..sekian info untuk hari nie.. :)

2 comments:

  1. DSA U17 ok... JURURAWAT TERLATIH tak sesuai untuk umum. coz jururawat terlatih ni adalah jururawat basic yg masih tak de lagi post basik/tred/pengkhusasan. sekain.

    ReplyDelete
  2. oh yeker..sorry..my bad..info nie pun dapat dari internet.. :)

    ReplyDelete