x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Thursday, March 3, 2011

~story semalam~


semalam malas betul nak pergi HBU....ERM...pergi jugak la..kunk x g..name naek HEA plak..haha...aku pun pergi lah dengan roomate aku...kebetulan ary tu aku g sebelah UK(unit kesihatan)....coz nape...aku pon tatau...sibuk2 encik roshidi tu amek kedatangan aku pon sempat lah lari lintang pukan after sign..hehe...no..no!!...bukan aku sorg jer k....berteman la...ngn roomate aku..hehe...yang laen tu x sempt nak pergi...da terperangkap..haha..


well..pastu aku lepak la kat uptown...sampai kul 7 kot....tggu dorg balik dulu....
tu lah citernyer...still nak jadi budak2 lagi walaupun da umur 19 taun...27 march nie...hmm...nazrien...nazrien....


No comments:

Post a Comment