x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Thursday, July 29, 2010

~kenapa aku x dengar???~

salam...selamat pagi..hehe..ary nie class aku start kul 12 tgh hari nie....so....sempat la aku online jap...n study ckit2...hehe...so aku nak citer pasal entry kali ini....ermmm....aku x ley tido malam tdi..so aku pun sumbat la earphone kat telinga aku.....di samping aku study mate....tpi x la khusuk sgt kan....melayan perasaan di awal pg jer yang lebih..dri jam 1 pg lebih to 3 pagi....dengar2 lagu.....aku tgk la roomate aku yang sorang nie...erm...macam tak tenang jer tido.....selubung dalam selimut lak tu...kejap2 terjaga....aku da pelik da..ai...nape minah nie.....(oleh sebab UiTM tu panas,kitaorg tido kat bawah jer la...turunkan tilam..tido di bawh kipas..hehe....syok jer)....erm....lame la jugak kawan aku tu berkeadaan gtu kan...pastu pukul 3 jer....aku pun da kemas2 barang nak tido....sebab pukul3 tu la...macam2 benda aneh berlaku..hehe....(penakut jugak la aku nie)...nak tido tu...kawan aku suruh pasang mp3 yasin..erm..aku da agak da..must be something wrong somewhere nie.....so bila pagi nie jer aku tanya roomate aku....nape dier tak ley tido malam tdi.....dier pun story la....dier dgr.....bunyi org tgh melukis....tgh garis kertas....dgr org highlight kertas(kebetulan kawan aku amek cos building yang memerlukan melukis2 nie...dimana aku tolong2 la ckit..n malam tdi dier memang tak tido bilik cos perlu siapkan assignment tuk submit pagi nie...huhu..selain tu kawan aku dgr org tarik2 kerusi...(yang pasti tu  bukan aku la coz aku melepak kat ats lantai)...bes nyer....oleh sebab selimut dier nipis..walaupun dier da selubung diri die ngan selimut...dier masih nmpak satu lembaga tggi di atas lampu...betul2 menghadap kawan aku yang tgh tido ...yang peliknyer..aku mase tu x tido lagi....mungkin bukan nasib aku nampak benda tu..alhamdullilah...erm..benda tu mungkin saje nak kacau kawan aku kot cos dier maen tarik lengan kawan  aku..erm....tpi kena wat tak tau jer...k la..tu jer entry aku tuk kali ini.....k bye....salam...

2 comments: