x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, April 2, 2012

~akhirnya!!~

assalamualaikum..
weee.
hari nie shif petang..
nak tau x??aku wat keje giler semalam...waa..
aku g spore!!
lol...berani giler dowhh..kau hado..
dengan status aku as student gov..wahaha
aku patut nyer g kul 9.30...
then my ucuk plak bangun lambat...lol..my ucuk??
waha..just fren lah..name manje je tuh...kadang2 i panggil dier D..
then..pukul 11 baru gerak...
oh yeah..kolej aku kan sebelah hospital permai baru...ade ker die g amek aku kat hospital tuh...dier x perasan kolej aku kat sebelah tuh..lol
then...naek bas....lol...kena cepat kat imegresen kalau x kena tinggal bas..penat aku nak mengejar ucuk...laju banget...
haha..dah gaye tourist guide dah die...actually dier memang amek tourism...
die bawak aku jalan2..weee..tapi cuaca memang panas lah..aku plak pkai baju hitam..
lol...
walaupun x banyak cakap...tapi ok..enjoy..lol..
penat2...berjalan..naek mrt....laju..wahaha..cantik actually spore tuh..tapi bangunan die kat raffles rd tuh terlampau padat....err..aku rase cam terperangkap..actually camner lah ucuk boleyh nak keje kat sana...aku sedih jugak bile die kate nak keje kat sana... *lap air mate*
actually aku migrain gile time tuh..tapi tahan je,,,jalan kat sana..bes.. len kali nak g lagi lah..
dah janji ngn naqi and ana...my kolejmate..hahaha





tadaaaa..maaf...pic ucuk x dpat didedahkan..lol...
ucuk kite pelik..


2 comments: