x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Thursday, February 17, 2011

~hampir-hampir nak tercampak kat divider jalan~

 

 

salam semua…aku nak cerita pasal kisah semalam..

last monday…kitaorg plan la nak ikut my dear roomate (ATIE)with her classmate too…pi jalan2 kat FELDA RESIDENCE HOT SPRING SG KLAH…..before that…..dorg ader class pagi tu…..so rancang around 12 tu da ciap….my dear roomate LALA…ajak skali her bf…..ZAZA plak bawak FITRI…..then kitaorg ajak our senior EM(estate management)…AIDIL…our roomate AZU x ley nak join..so…5 roomate dari 6 roomate jer la ikut…

disebabkan bf LALA study kat IKM LUMUT…so….dier da bertolak dari sane around 11a.m….so sampai UiTM around 12….seperti yang dirancang…..

then…tibe2….AKIP call aku…(akip is my ATIE’S classmate)….suruh turun belakang guard around 1 p.m…coz dorg x abes class ag…erghhh…

memang geram jugak lah…..then…aku,ZAZA,LALA,AIDIL,FITRI turun bawah dulu coz HAFIZ da sampai…..(HAFIZ IS LALA’S)….bayangkan guys….kena tggu kat luar tu……pkul 12 pm!!ergh…lame giler…..dorg around 12.30 p.m baru ciap……kete x amek ag….kesian giler kat kami yang kena tggu awal nie….

around 2 maybe…naek kete pi isi minyak dulu……FITRI drive…..dalam kete tu ader aku,ATIE,UNA,ZAZA…..HAFIZ naek kete dier….with LALA N AIDIL…(AIDIL IS HAFIZ’S friend too..)

campur classmate ATIE…semua dalam 7 buah kereta!!!!

tunggu da dekat half and hour jugak lah….huhu…..then gerak…..bese lah lelaki….maen drift plak kan..haha…

then ader 2 kete tersekat kat trafik…then lost plak tu…oh no…berhenti plak….tguu lagi…then dorg decide jumpe kat tol SIMPANG PULAI jer…..

lame giler ah tunggu….

then cakap kat LALA….ko pergi dulu lah gitu…UNA tau jalan….

dekat 3.30 p.m baru dorg sampai….1 kete tu meluncur laju….brek mengejut…aku da la kete belakang skali….then aku n ATIE..kat luar plak tu….betul2 berjenti depan kitaorg…..lucky…aku masih hidup….erghh…dorg nie betul2 giler…then…gerak….

sampai jer hot spring..aku tukat kete…..amek DSLR..

 

bayar tiket..then masuk….classmate ATIE pi la mandi dul…kitaorg p tengok villa dulu…nak promote sebenarnye kalu dorg nak wat reunion……huhu……

IMG_2059

kami diberi penerangan oleh workers kat sini pasal villa kat sini..

IMG_2050

dalam villa

IMG_2061

 

 

 

 

lala dan hafiz

IMG_2062

zaza,atie n aku

 

IMG_2076

aidi..atie..aku..lala..hafiz..duduk merasa kemewahan villa..hehe

IMG_2052

jakuzi…dalam villa

IMG_2068

IMG_2078

 

 

 

 

 

melangkah masuk ke dalam hot spring

 

IMG_2080

merebus telur

IMG_2087

di belakang kolam air gunung

IMG_2089

P1100537

P1100547

 

IMG_2105

khusuk giler Una mencari lagu

P1100569

classmate atie

IMG_2125

IMG_2126

IMG_2132

ijat

 

IMG_2134

our driver..fitri

IMG_2168

kat guard Uitm da….

IMG_2171

tepat kul 7.50 petang kami bertolak….

fitri drive laju giler..kul 9.05 malam sampai Uitm da..

well…enjoy giler!!walaupun mase perjalanan tu banyak kali checkpoint~…

No comments:

Post a Comment