x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Thursday, January 13, 2011

~kesian kat students~

hari ini sebagai seorang student.....melayang la lagi RM 70..kenapa????sebab menyempurnakan tugas sebagai seorg pelajar dengan beli buku......
dulu post yang lepas aku ada mention yang aku kena beli buku BUSINESS ESSENTIAL 7TH EDITION...
untuk subjek OMT 115....
INTRODUCTION TO BUSINESS...

 

tapi sekarang nie..da gune latest edition....8th edition....
seperti gambar dibawah......
(pic kecik jer..)




tapi....yang menjadi satu beban kepada sesetengah student..is harga buku yang dibeli di BOOK GARDEN,UITM....
adalah sangat luar biasa.....
berbanding buku yang dijual di FAKULTI BUSINESS....
berbeza dalam kurang RM5-10...dan mungkin lebih.....
bgi student yg anak org kaya tu..memang la x kisah pun...tapi yang student yang berasal dari golongan sederhana dan miskin????
macam yang kawan2 aku beli kat BOOK GARDEN...buku ini berharga RM80....
RM10 sangat berharga bukan????






4 comments:

  1. takpe.susah2 dahulu.senang2 kemudian..hihi
    cik ana pun dulu jenuh saving time study..

    latest entry : |penyimpan mohor besar raja-raja dah takde??|

    ReplyDelete
  2. ilmu itu sgt mhl kan..
    sian kat golongan sederhana dan susah.

    ReplyDelete
  3. cik ana:...susah2 dulu....janji dapat skroll..hehe..

    ReplyDelete
  4. miss zoey...yup..ilmu sangat mahal....tapi sangat bergune...:)

    ReplyDelete