x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Thursday, August 7, 2014

~masa rehat yang panjang kian tamat~




assalamualaikum dan selamat petang...hehe..yer...hari ni aku nak cerita pasal masa rehat yang panjang kian tamat...
sekejap je pun cuti aku sementara nak kerja...aku tamat latihan secara rasmi nyer pada 30 Jun 2014...aku dah nak start kerja plak pada 11 Ogos 2014....so x lama pun.
paling kurangpun dapat lah beraya panjang sikit dengan family sebelum berkhidmat untuk masyarakat..gitewww..hahah

aku sebenarnya kat rumah ni  derk lah buat ape sangat..macam biasa..aku jadi driver sambilan..hahaha
skill memotong bawang aku makin baik...k.k....tapi skill memasak tu...kena improve lagi lah..
haha
oke..aku nak tunjuk gambar malam farewell group aku hari tu...kalau x silap 13 Jun 2014...
jom...

p/s: picture ni kami ambil khas dari photographer yg kami tempah...maaf x ingat nama ape...terima kasih amek gambar cantik cantik


grand paragon hotel..jb..puas hati..grand tempatnya..haha

photobooth uoollsss..jangan memainnnn..



sahabat.....dan abaikan gambar interframe dalveen..haha


acah acah misai persis wak doyok..hahhaha

sebelah aku ni kawan gaduh..x boleh duduk dekat dekat...

group assignment since sem 2!!

yer...adibah yang penyibokkkk...orang nak ambik gambar sorang die sibok jugak nak duk sebelah aku

yang kecik molek ni my lecturer....ko ingat rapat ngn tcer x kena marah???aku,,dibah..ana lagi teruk kena marah..hahaha

aku x paham motif ni..maybe kami mencucuk bintang persis ala ala tahun 60an?? (yeye je 60an)

haha...that's it...karang letak gambar gambar lagi banyak kang mcm over plak kan...hahah..kbai...












No comments:

Post a Comment