x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Friday, July 11, 2014

~Memoir of Nursing 2 2011 Farewell Dinner~


assalamualaikum dah lame kot blog aku ni bersawang...kakkaka
30 jun hari tu secara rasminya aku pengganggur terhormat..hal ini kerana.....
aku dah abes study!! yeayyyyy
sekarang tunggu posting..mintak mintak dapat lah hospital dekat ye dokkk
kakakak

sepanjang tiga tahun aku kat jb..too much benda jadi...buat aku makin matang...x lah matang sangat tapi better than before..hahah..
oke lah..aku nak belanje video sikit kat korang sempena farewell dinner 13 jun hari tu..tadaaaaa....cer teka aku yang mana....
iolllss gune make up artis uolllls...yelah..nak tunggu jadi artis memang x nya...jadi sekali sekali seumur hidup boleh lah..
selamat menonton..gitewww.


No comments:

Post a Comment