x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, August 12, 2013

~raya 2013~


assalamualaikum...selamat hari raya...yer..tahu dah terlambat..tapi raya kan sebulan....hikkkkkhok... ok over plak --'
macam biasa..raya pertama di pahang...
seronok kot..
ramai sangat sedara
tema tahun nie adalahhhhh
jeng jeng!!!!
kuning!!!!
amboiii dah gaya keturunan sultan dah ni ha.....muahahahha


family aku..yer adik beradik x ramai..dua sahaja...
kain samping tu aku yang hadiahkan...hehehe


best fren forever!! walaupooooon..kerap bergaduhhh
bergaduh sayang wehhh..aku serius memang sayang gila kat mak aku....tanpa dia siapalah aku..just aku ni x sempurna lah..jangan risau..sebab x sempurna tu lah wang hantaran x mahal....x sampai 20 ribu ke ats...muahahahahahahah




ni plak kazen2 hot aku...memang hot....



ini adalah big family aku!!!yyeayyyy
cari aku !!

ni plak adik beradik mak aku..semuanya 9 org..baju biru tu nenek aku



ini dah kenapa posing begini..nak cari abg askar ker pilot..ke polis...wakaka



raya ke dua...thanks to maksu coz pinjamkan tudung..kakakak

with my hensem ayah...muahaha

ok...raya ke 4 aku dah balik jb..haihhh.. x sempat nak join family raya di kedah,,,sedeyhhh weh
apakan daya...kolej menunggu..huuuuuu
ok lah babai..assalamualaikum





1 comment: