x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Friday, February 22, 2013

~yeayyy x sabar!~


assalamualaikum...tadi aku g report duty kat hospital sebb next week aku dah start praktikal..aku keje kat wad orthopaedik lelaki...
jadual aku...isnin petang..selase sampai khamis malam...pastu cuti..kire aku awal lah dari kawan2 aku yg laen...wehuuuuuu..
first time nak keje malam!!yeayyy
mesti mencabar sebb kerja kat wad ortho plak tu
hahaha
then ...jumaat pagi tu aku nak balik....
pastu nak dating ngn pidah plak!!hehehehe

yeayyy,,,lepastu petang plak aku balik rumah..kan jimat mase...sebab bday aku time tu aku kat jb..so die nak jumpe aku lah dulu...hehehehe
aku rindu pidah actually :(
k lah...x sabar nak tunggu jumaat depan...

pssttt...mak ayah n syaff x tau lagi nie plan aku..wakakaka....next week ah bgtau...muahaha





1 comment:

  1. haiii. cakap pasal kite ke tu? kite pun rindu awak. tak sabarrrrrrr! mintak2 semuanya berjalan lancar la. :) *hugs*

    ReplyDelete