x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Friday, May 11, 2012

~pakcik aku meninggal~

 

salam…hari nie aku dikejutkan dengan bbm adik aku..nak dekat petang dah rasenyer…die kate pakngah hassan aku meninggal..aku terkejut sangat…pakngah hassan tuh bukan bapa saudara aku..tapi mcm saudara belah jauh lah..tapi kami memang rapat..mase aku form 4 until form 5 duduk asrama…die and wife die lah yg care pasal aku..time aku sakit….bday aku die bagi kek…bes sangat..then bile aku hilang purse sebab org curi..die yg bagi duit..and bawak aku g JPN untuk buat pasport baru Sad smile sedih….sebab x sangke jadi macam nie..dulu pun die pernah xcident jugak…tapi kali nie..Allah lebih sygkan die….

die pun baru dapat menantu..x silap tahun nie jugak..tapi aku x sempat g kenduri die..

tapi jalan tuh memang x elok pun..selalu xcident…hmm…dalam news kate terbabas and langgar lori…kecederaan parah di kepala..

maafkan aku sebab aku dalam minggu peperiksaan memang x boleyh balik Sad smile

aku harap makngah dapat kuatkan semangat hidup tanpa suami tercinta…

ni die link yg aku baru baca tadi Sad smile

alfatihah…semoga roh dicucuri rahmat…

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Penerokamaut_pengurusFELDAparahnahaskereta-lori/Article

 

psttt…yg hidup pasti akan pergi…

No comments:

Post a Comment