x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Tuesday, October 4, 2011

~ape cer aku kat ward nieh!!`



hari nie...genaplah 2 hari aku bertugas di wad BARAT 3 ORTOPEDIK, HOSPITAL SULTANAH AMINAH JOHOR BAHRU..

mula2 masuk...amek hang...kena orientasi...
then....pukul 2 petang masuk ward...aduhh..x tau nak wat ape..huhuhu...
ok2...benda yang menarik perhatian aku is...ada seorg patient nieh...
aku tgk terlantar jer...hmm...pelik sangat...

ok....kitaorg dah didivide kan untuk menjaga patient di cubical masing2....cubical tuh macam......erm...kawasan lah...
hehe
patient aku...sikit jer...2 org..
hehehe

kedua2 nyer diebetis...
pelikkan ortopedik tu tulang...nape ader diebetes..hmm...dont know...
naek jer bas....perghhhhhh
baru terase kaki2 nie sakit....
mane boleyh duduk beb...duduk pun kejap2 jer...
patela @ tulang lutut nie boleyh tercabut dah gtu..hehehe
lenguh2 kaki aku..hehe

then...2nd day lah baru wat banyak procedure ckit..hehe
rupanyer2 baru lah aku kenal ngn gadis yang terlantar kaku di atas katil tuh....name dier  ADELTI.....INDONESIAN....yeah...16 YEARS OLD....accident...
patah tulang leher..kalau x silap yang menyebabkan lumpuh dari leher sampai kaki...sian kan....seorg yang putih....mate jer bergerak..
n the most important....dier mengingatkan aku pada seseorg....yes....bibir dier...hahaha....like someone...hehe...
sian kat dier...aku try jugak bercakap ngn dier....yeah....aku tau dier boring sangat...
mane taknyer...dah 6 bulan terlantar....cuba banyangkan kalau anda berada di tempat dier...
x boleyh bernafas sendiri...terpakse gune mesin..

;'(
aku harap dier dapat sembuh...walaupun org kata lumpuh nie macam susah nak sembuh..aku doakan agar dier sembuh....sedihnyer....
yeah...x lupe jugak kat kaki aku yang mcam nak tercabut nie...hehe


No comments:

Post a Comment