x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Sunday, August 28, 2011

~Ayah memang hebat!!~



hai semua....salam ramadhan ke 28....

di saat pagi tadi aku pergi keluar ngn family...ayah la org pling syiok sekali..
haha
nak tau.....
mule2 nak g slim river jer...nak ganti side mirror yang dah kena langgar ngn bas tuh...terkopak jugak lah cover dier tuh....biler g kedai spare part tuh....mahal giler lah kan nak ganti plak...500++
dah lah yang second hand plak tuh(rajin benar aku mengeja kan/??)

then ayah x nak beli..membazir....kitorg lajak lah kat tg malim...ingat nak g toyota...tapi uncle toyota tuh suoh raya dulu...hahaha(baek punyer uncle..)

pastu dah sampai nak pergi baiki hp mak.....yela..mak pun dapat second hand jugak dari ayah....(tengok!!rajin lagi)

canggih lah kan...dari hp aku

pastu nak baiki pun mahal...nak trade in pun murah jer...hahah...baek tukar jer,,,teka lah....ayah tukar dengan hp ape/?????

-------------------------
----------------------
------------------
---------------
------------
----------
--------
------
----
---
--
-
tadaaaaaaa!!!!!!


hebatkan.....(geram sebab dier dpat hp baru)
ayah memang boros...
hp lame bg mak lagi...

tape lah ayah..duit ayah...huhu...janji ayah bg kakak duit raya!!! kan?????

then aku g kedai laptop tuk setting microsoft office aku...(nak dekat setahun jugak lah beli baru teringat nak install)... :P tu pun sebab aku ader slide subject kat kskb jb tuh....(nampak sangat malas bwk balik notes )

hehe....then aku berbuka di FELDA RESIDENCE HOT SPRING...
terharu aku tau...sebab jadi org perantauan kan???makan x la mewah sangat...biler mak bapak belanja nie terharu plak sebab macam2 juadah ader!!..haha...gaye org x pernah makan...yer dok????
x perlah...saya pencinta makanan..heheh.....
esok nak balik kg wehh...balik pahang!!!!jom2!!!
selamat hari raya n selamat memandu!!!!!!!!!!!!!

then....beli barang2 peribadi...jadi member watsons!!! hahah..lambat betui....

No comments:

Post a Comment