----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Thursday, December 9, 2010

~kisah semalam!!~

alarm da kejutkan aku tepat kul 5.30 pagi!!!....what!!wat per bgun pagi2 buta nie???
actually.....bukan alarm clock pon...hehe...tapi...
alarm dari hp nie..haha...

ok2 berbalik pada tajuk en3....
aku bgun awal coz kena pergi appoinment bersama dr(coz aku ader wat operation last 2 weeks)...appoinment pukul 10...tapi....kazen aku seorg nurse...dier masuk keje kul 7 pagi..so...aku pon mencapak la awl2 pagi tu kat hospital....memerhati golongan2 nurse da dr2 nie datang keje....


hospital ini lah



nie lak klinik pakar yang aku refer..

aku da siap jumpe dr kul 9.30 pagi..disebabkan org x ramai sgt...huhu..kazen aku abes keje kul 3 petang!!so...ape aku nak wat nie!!
hmmm...boring!! yang paling aku geram coz ader seorg jejaka malaya nie pandai jer nak suoh kawan dier teman..aleh2 tade pon..huhu..dan dan!!...so...aku amek keputusan...


naek la teksi!!!haha...eh2 ader ker teksi cam nie kat malaysia???
then aku pon pergilah ke tempat bawah nie....




CENTRAL SQUARE SG PETANI

oh..memang bosan sangat....lenguh2 kaki aku berjalan....kejap naik tingkat atas...kejap turun..kejap naek..kejap turun...coz nak menghabiskan mase sampai kul 3 PETANG!!hahah....

then aku g la tempat nie...kalu aku duk cni..duduk sejam pun tape..haha


so....aku teringat hari jadi mak aku hujung bulan ini...
so...aku amek peluang nie...beli buku tuk mak aku...sebab aku x tau nak beli ape lagi..hehehe
dan bukunyer ialah ini....


macam menarik bukan???hehe...

then aku pun turun la kat G....Lunch time!!erm..nak makan MCD tapi full!!!..so aku gi la pizza hut jer...huhu




singgah kat MCD beli pencuci mulut!!hehe

kul 3.15....balik!!!!!yeay!!

3 comments:

  1. perempuan semua same jer.kuat jalan dan "KUAT MAKAN" Bahahahha.lariiiiiii

    ReplyDelete