x change link

----welcome!!!---


I made this widget at MyFlashFetish.com.

nuff!!!

Followers

About Me

My photo
I am cik rien....22 years old(27 march)...trying best what im doing..love people who love me.. :)...

Monday, October 4, 2010

~lepas derma darah~

salam dan selamat pagi.....da lame x online coz bb kena block lagi....hehe..then...aku nak citer pasl kisah aku menderma darah...well sabtu yang lepas kat tempat aku ader program ngan kementerian kesihatan...so..hospital dari teluk intan ke tapah...not sure..ader wat kempen menderma darah  skali...so..aku da lame nak menderma darah...so..isi boRAng.....check darah jenis aper....huhu...AB+ la,,...x sakit pon....da ok x penning2...then aku bangun aku duduk atas kerusi....then terus pening n nmpak gelap jer.....sedar2 aku aku da termuntah tanpa sedar n pengsan sekejap......haha...pengalaman pertama kali menderma darah....pic nanti la kot aku letak..ok..da.........!!

4 comments:

  1. tia xpenah derma darah lg!
    cam takott je!
    haha!

    ReplyDelete
  2. hehe..x sakit sangat sgt pun..cume pemning2 ckit jer...

    ReplyDelete
  3. wahhh...
    bagusnye derma darah...
    takut la..
    n konpem xblh nk derma...
    syrt2 xcukup..hee :)

    ReplyDelete
  4. yeker..hehe...xpe la...tolong tgk jer pun tape...hehe

    ReplyDelete